Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
KS Naprzod Lipiny FC GROM Szwederko
stan5a Tactiek arti
47% Balbezit 53%
54% Spel op eigen helft 46%
11 Doelpogingen 14
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
49 gemiddelde waardering 44.8
formidable Schieten good
good Passen average
very good Verdedigen good


2e minuut.
Stawowy rent richting de bal. Stawowy geeft een lange en hoge pass. Daar is Fafrák, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Petrunya rent richting de bal. Petrunya schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Zvaný is nu in balbezit. Zvaný passt de bal in één keer door. Hubisz is nu in balbezit. Tarasiewicz is nu in balbezit. Tarasiewicz schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Cantos rent richting de bal. Tarasiewicz is nu in balbezit. Tarasiewicz passt de bal zonder na te denken. Zvaný is nu in balbezit. Zvaný schiet op doel. Flocea kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Klungelig pakt Martirosyan de bal. Zvaný rent richting de bal. Zvaný haalt uit met een fantastische trap. Flocea kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

24e minuut.
Forshaw met een sublieme pass. Tarasiewicz probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Cantos probeert naar een medespeler te passen. Tarasiewicz is nu in balbezit. Tarasiewicz draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Martirosyan onderschept slim de pass. Martirosyan geeft de bal voor. Dicu bereikt de bal nog maar net als eerste. Dicu schiet op doel. Rygorowicz probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Naprzod Lipiny - FC GROM Szwederko 1:0

33e minuut.
Stawowy met een sublieme pass. Dicu is nu in balbezit. Zawiślak is nu in balbezit. Dicu onderschept slim de pass. Dicu draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Simina heeft problemen om de bal te vangen. Petrunya rent richting de bal. Petrunya draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
KS Naprzod Lipiny - FC GROM Szwederko 2:0

43e minuut.
Forshaw rent richting de bal. Ferris onderschept slim de pass. Ferris speelt de bal door. Dicu is nu in balbezit. Dicu schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
Bağcı geeft een hoge lob. Stawowy kopt de bal weg. Daar is Zawiślak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dicu rent richting de bal. Dicu haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KS Naprzod Lipiny 53%, FC GROM Szwederko 47%.
KS Naprzod Lipiny - FC GROM Szwederko 2:0

54e minuut.
Dicu geeft de bal voor. Klungelig pakt Forshaw de bal. Petrunya rent richting de bal. Petrunya haalt uit met een fantastische trap. Fafrák probeert de bal aan de voet te houden. Rygorowicz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Potracki is nu in balbezit. Potracki geeft de bal voor. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Sants zal de hoekschop nemen. Dicu krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

55e minuut.
Małysz passt de bal in één keer door. Forshaw bereikt de bal nog maar net als eerste. Forshaw geeft een lange en hoge pass. Hubisz bereikt de bal nog maar net als eerste. Hubisz haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

58e minuut.
Ferris rent richting de bal. Cantos geeft de bal voor. Hubisz kopt de bal weg. Daar is Tarasiewicz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tarasiewicz schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
Fafrák rent richting de bal. Petrunya onderschept slim de pass. Dicu is nu in balbezit. Dicu draait met de bal, schiet en ... Rygorowicz maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Naprzod Lipiny - FC GROM Szwederko 3:0

69e minuut.
Flocea probeert naar een medespeler te passen. Małysz kopt de bal weg. Marecki heeft problemen om de bal te vangen. Tarasiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Tarasiewicz haalt uit met een fantastische trap. Flocea verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

73e minuut.
Simina kopt de bal weg. Forshaw rent richting de bal. Forshaw passt de bal in één keer door. Tarasiewicz is nu in balbezit. Tarasiewicz draait met de bal, schiet en ... Flocea verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

84e minuut.
Forshaw probeert naar een medespeler te passen. Hubisz rent richting de bal. Hubisz passt de bal in één keer door. Tarasiewicz is nu in balbezit. Tarasiewicz schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Toderaşca is nu in balbezit. Toderaşca geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Hubisz met de inworp. Forshaw geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
Tarasiewicz is nu in balbezit. Tarasiewicz speelt de bal door. Zvaný is nu in balbezit. Małysz is nu in balbezit. Małysz geeft een hoge lob. Flocea verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Daar is Hubisz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Naprzod Lipiny - FC GROM Szwederko 3:1

88e minuut.
Hubisz is nu in balbezit. Hubisz passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Tarasiewicz de bal. Tarasiewicz schiet op doel. Flocea probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Naprzod Lipiny - FC GROM Szwederko 3:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KS Naprzod Lipiny 56%, FC GROM Szwederko 44%.
KS Naprzod Lipiny - FC GROM Szwederko 3:2