Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
W Pogoni Za Chlebem 2004 Viking Orły
Rymcymcym Tactiek 4-3-1-2
57% Balbezit 43%
33% Spel op eigen helft 67%
30 Doelpogingen 3
4 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
53 gemiddelde waardering 36.6
uitmuntend Schieten goed
goed Passen redelijk
redelijk Verdedigen matig


1e minuut.
Pekola is nu in balbezit. Jepsen is nu in balbezit. Jepsen probeert naar een medespeler te passen. Laszczak bereikt de bal nog maar net als eerste. Laszczak draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

4e minuut.
Ericsson raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden.

6e minuut.
Morel rent richting de bal. Morel geeft een hoge lob. Miúra rent richting de bal. Miúra geeft een hoge lob. Laszczak maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Morel zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Laszczak is nu in balbezit. Mateescu speelt de bal door. Borko is nu in balbezit. Borko draait met de bal, schiet en ... Sz. Kovács verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

17e minuut.
Laszczak bereikt de bal nog maar net als eerste. Laszczak geeft een lange en hoge pass. Borko rent richting de bal. Borko haalt uit met een fantastische trap. Sz. Kovács maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
W Pogoni Za Chlebem 2004 - Viking Orły 1:0

23e minuut.
Mateescu rent richting de bal. Mateescu speelt de bal door. Borko bereikt de bal nog maar net als eerste. Borko schiet op doel. Sz. Kovács probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
W Pogoni Za Chlebem 2004 - Viking Orły 2:0

26e minuut.
Jeliński geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Morel met de inworp. Laszczak bereikt de bal nog maar net als eerste. Laszczak haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Sz. Kovács probeert naar een medespeler te passen. Jepsen kopt de bal weg. Morel probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Laszczak bereikt de bal nog maar net als eerste. Laszczak haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Borko bereikt de bal nog maar net als eerste. Cihan onderschept slim de pass. Carrera rent richting de bal. Carrera draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
W Pogoni Za Chlebem 2004 - Viking Orły 3:0

37e minuut.
Mateescu passt de bal met de wreef. Miúra geeft een lange en hoge pass. Harabagiu kopt de bal weg. Borko is nu in balbezit. Borko schiet op doel. Sz. Kovács kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

43e minuut.
Miúra bereikt de bal nog maar net als eerste. Miúra met een sublieme pass. Borko rent richting de bal. Borko haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
W Pogoni Za Chlebem 2004 - Viking Orły 4:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: W Pogoni Za Chlebem 2004 33%, Viking Orły 67%.
W Pogoni Za Chlebem 2004 - Viking Orły 4:0

47e minuut.
Morel maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Harabagiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Carrera onderschept slim de pass. Carrera draait met de bal, schiet en ... Sz. Kovács werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
W Pogoni Za Chlebem 2004 - Viking Orły 5:0

53e minuut.
Cihan geeft de bal voor. Jepsen kopt de bal weg. Mateescu rent richting de bal. Mateescu geeft de bal voor. Carrera kopt de bal weg. Sz. Kovács probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

61e minuut.
Lunardello probeert naar een medespeler te passen. Miúra speelt de bal door. Borko bereikt de bal nog maar net als eerste. Borko draait met de bal, schiet en ... Sz. Kovács maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
W Pogoni Za Chlebem 2004 - Viking Orły 6:0

63e minuut.
Laszczak rent richting de bal. Morel bereikt de bal nog maar net als eerste. Morel geeft de bal voor. Borko krijgt zijn hoofd ertegen. Sz. Kovács werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
W Pogoni Za Chlebem 2004 - Viking Orły 7:0

64e minuut.
Daar is Puchalski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Carrera is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Puchalski. Puchalski krijgt een gele kaart.

65e minuut.
Miúra rent richting de bal. Miúra passt de bal in één keer door. Borko bereikt de bal nog maar net als eerste. Borko haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
W Pogoni Za Chlebem 2004 - Viking Orły 8:0

69e minuut.
Mateescu rent richting de bal. Carrera bereikt de bal nog maar net als eerste. Borko is nu in balbezit. Borko schiet op doel. Sz. Kovács werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat. Morel heeft problemen om de bal te vangen. Morel haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Kostadinov speelt de bal door. Mateescu speelt de bal door. Borko is nu in balbezit. Carrera is nu in balbezit. Carrera schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
Lukkarinen kopt de bal weg. Mateescu speelt de bal door. Borko bereikt de bal nog maar net als eerste. Borko haalt uit met een fantastische trap. Sz. Kovács maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
W Pogoni Za Chlebem 2004 - Viking Orły 9:0

79e minuut.
Pekola bereikt de bal nog maar net als eerste. Kostadinov verovert de bal door een tackle van achteren. Kostadinov geeft de bal voor. Borko rent richting de bal. Borko haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
W Pogoni Za Chlebem 2004 - Viking Orły 10:0

83e minuut.
Mateescu kopt de bal weg. Morel bereikt de bal nog maar net als eerste. Morel probeert naar een medespeler te passen. Carrera heeft problemen om de bal te vangen. Carrera schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

84e minuut.
Lunardello bereikt de bal nog maar net als eerste. Morel onderschept slim de pass. Morel speelt de bal door. Laszczak bereikt de bal nog maar net als eerste. Laszczak schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Sz. Kovács probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

86e minuut.
Miúra rent richting de bal. Miúra speelt de bal door. Borko rent richting de bal. Borko geeft een lange en hoge pass. Laszczak krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: W Pogoni Za Chlebem 2004 33%, Viking Orły 67%.
W Pogoni Za Chlebem 2004 - Viking Orły 10:0