Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Tępe Białasy Juwenia wilcze
433 Tactiek Defend
48% Balbezit 52%
62% Spel op eigen helft 38%
4 Doelpogingen 24
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
37.9 gemiddelde waardering 49.5
adequate Schieten very good
adequate Passen good
adequate Verdedigen good


2e minuut.
Bondăreţ onderschept slim de pass. Cartes bereikt de bal nog maar net als eerste. Bondăreţ verovert de bal door een tackle van achteren. Bondăreţ haalt uit met een fantastische trap. Sibik maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

3e minuut.
Doeltrap. Sibik met een harde bal richting middenveld. Ferdinand kan de bal niet met de borst controleren. Carcangiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Carcangiu haalt uit met een fantastische trap. Sibik verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Bondăreţ is nu in balbezit. Bondăreţ schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Tępe Białasy - Juwenia wilcze 0:1

6e minuut.
Ferdinand met een sublieme pass. Daar is Gray, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gray passt de bal met de wreef. Kundačina rent richting de bal. Kundačina haalt uit met een fantastische trap. Ponce verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

11e minuut.
Daar is Crişan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Crişan speelt de bal door. Bondăreţ heeft problemen om de bal te vangen. Carcangiu is nu in balbezit. Carcangiu haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Carcangiu is nu in balbezit. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Carcangiu geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Paal! Bondăreţ is nu in balbezit.
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Geduw en getrek in het strafschopgebied, Carcangiu zal de hoekschop nemen. Klungelig pakt Ćwiacz de bal. Bondăreţ rent richting de bal. Bondăreţ schiet op doel. Sibik werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Tępe Białasy - Juwenia wilcze 0:2

14e minuut.
Daar is Cartes, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bondăreţ rent richting de bal. Bondăreţ passt de bal zonder na te denken. Carcangiu rent richting de bal. Carcangiu haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Cartes is nu in balbezit. Bondăreţ onderschept slim de pass. Bondăreţ haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Rzeczkowski de bal onder controle te krijgen. Sibik werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!

28e minuut.
Carcangiu is nu in balbezit. Ferdinand met een sublieme pass. Daar is Dobski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Carcangiu verovert de bal door een tackle van achteren. Carcangiu probeert naar een medespeler te passen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Bondăreţ bereikt de bal nog maar net als eerste. Bondăreţ haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Tępe Białasy - Juwenia wilcze 0:3

30e minuut.
Ferdinand verovert de bal door een tackle van achteren. Ferdinand probeert naar een medespeler te passen. Cartes is nu in balbezit. Carcangiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Carcangiu geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Daar is Pereszlucha, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pereszlucha geeft de bal voor. Dobski bereikt de bal nog maar net als eerste. Bondăreţ verovert de bal door een tackle van achteren. Bondăreţ draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Carcangiu kopt de bal weg. Cartes rent richting de bal. Cartes passt de bal in één keer door. Bondăreţ kan de bal niet met de borst controleren. Bondăreţ schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

43e minuut.
Kundačina passt de bal in één keer door. Calado rent richting de bal. Calado passt de bal zonder na te denken. Gray bereikt de bal nog maar net als eerste. Gray draait met de bal, schiet en ... Ponce verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Tępe Białasy 55%, Juwenia wilcze 45%.
FC Tępe Białasy - Juwenia wilcze 0:3

48e minuut.
Butinar onderschept slim de pass. Butinar geeft een hoge lob. Dobski rent richting de bal. Bondăreţ onderschept slim de pass. Bondăreţ schiet op doel. De bal raakt de paal.

52e minuut.
Crişan bereikt de bal nog maar net als eerste. Ćwiacz tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Crişan raakt geblesseerd tijdens het duel. Crişan zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Cartes bereikt de bal nog maar net als eerste. Bondăreţ verovert de bal door een tackle van achteren. Bondăreţ haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Tępe Białasy - Juwenia wilcze 0:4

53e minuut.
Calado is nu in balbezit. Calado passt de bal met de wreef. Cartes rent richting de bal. Bondăreţ onderschept slim de pass. Bondăreţ draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Tępe Białasy - Juwenia wilcze 0:5

58e minuut.
Crişan geeft een hoge lob. Sibik speelt de bal door. Morda kopt de bal weg. Bondăreţ rent richting de bal. Bondăreţ haalt uit met een fantastische trap. Sibik bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Tępe Białasy - Juwenia wilcze 0:6

69e minuut.
Cartes kopt de bal weg. Daar is Cartes, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bondăreţ verovert de bal door een tackle van achteren. Bondăreţ haalt uit met een fantastische trap. Sibik werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
Inworp. Carcangiu met de inworp. Crişan probeert de bal met de borst te controleren. Crişan geeft een hoge lob. Bondăreţ krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
Crişan kopt de bal weg. Cartes is nu in balbezit. Bondăreţ verovert de bal door een tackle van achteren. Bondăreţ draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

77e minuut.
Krzyżok rent richting de bal. Krzyżok probeert naar een medespeler te passen. Bondăreţ is nu in balbezit. Bondăreţ draait met de bal, schiet en ... Rzeczkowski probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
Carcangiu rent richting de bal. Carcangiu passt de bal zonder na te denken. Bondăreţ is nu in balbezit. Bondăreţ haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Tępe Białasy - Juwenia wilcze 0:7

82e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Sibik niet meer kan verder spelen. Rudy komt het veld opgelopen.

89e minuut.
Morda passt de bal in één keer door. Crişan is nu in balbezit. Crişan passt de bal zonder na te denken. Morda rent richting de bal. Morda passt de bal zonder na te denken.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Tępe Białasy - Juwenia wilcze 0:8

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Tępe Białasy 69%, Juwenia wilcze 31%.
FC Tępe Białasy - Juwenia wilcze 0:8