Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Juwenia wilcze Viking Orły
grzesiu Tactiek 4-3-1-2
58% Balbezit 42%
43% Spel op eigen helft 57%
9 Doelpogingen 3
1 Overtredingen 6
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 1
49.3 gemiddelde waardering 38.7
very good Schieten good
good Passen adequate
solid Verdedigen average


5e minuut.
Daar is Obšitoš, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Morda is nu in balbezit. Morda speelt de bal door. Bondăreţ is nu in balbezit. Bondăreţ draait met de bal, schiet en ... Sz. Kovács bokst de bal weg.

12e minuut.
Daar is Wieniawa, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Millán bereikt de bal nog maar net als eerste. Wieniawa schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Wieniawa is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

13e minuut.
Sz. Kovács met een sublieme pass. Lukkarinen probeert de bal met de borst te controleren. Michelin bereikt de bal nog maar net als eerste. Krzyżok verovert de bal door een tackle van achteren. Krzyżok geeft de bal voor. Sz. Kovács probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

16e minuut.
Morda met een sublieme pass. Tajani rent richting de bal. Tajani passt de bal met de wreef. Bondăreţ bereikt de bal nog maar net als eerste. Bondăreţ draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Pereszlucha is nu in balbezit. Lunardello onderschept slim de pass. Lunardello passt de bal met de wreef. Puchalski is nu in balbezit. Puchalski schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

31e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Lukkarinen met een snelle inworp. Puchalski is nu in balbezit. Puchalski draait met de bal, schiet en ... Ponce probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Juwenia wilcze - Viking Orły 0:1

34e minuut.
Carcangiu onderschept slim de pass. Carcangiu passt de bal zonder na te denken. Bondăreţ rent richting de bal. Bondăreţ haalt uit met een fantastische trap. Sz. Kovács probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Juwenia wilcze - Viking Orły 1:1

40e minuut.
Obšitoš met een sublieme pass. Morda probeert naar een medespeler te passen. Daar is Jeliński, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bondăreţ rent richting de bal. Bondăreţ draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Morda raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Iordãnescu komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Juwenia wilcze 46%, Viking Orły 54%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Juwenia wilcze - Viking Orły 1:1

52e minuut.
Krzyżok zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Iordãnescu rent richting de bal. Michelin begaat een overtreding. Michelin krijgt een gele kaart.

56e minuut.
Krzyżok is nu in balbezit. Ericsson is nu in balbezit. Ericsson geeft de bal voor. Krzyżok bereikt de bal nog maar net als eerste. Krzyżok geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

65e minuut.
Iordãnescu rent richting de bal. Iordãnescu geeft de bal voor. Klungelig pakt Cihan de bal. Carcangiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Carcangiu schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Krzyżok probeert naar een medespeler te passen. Carcangiu rent richting de bal. Ericsson tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Carcangiu is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Krzyżok komt bij de bal en schiet.
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
Bondăreţ is nu in balbezit. Obšitoš tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Bondăreţ is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Iordãnescu zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Daar is Harabagiu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bondăreţ bereikt de bal nog maar net als eerste. Bondăreţ draait met de bal, schiet en ... Paal!
Dat scheelde niet veel!

74e minuut.
Lukkarinen probeert naar een medespeler te passen. Lunardello is nu in balbezit. Lunardello passt de bal in één keer door. Puchalski rent richting de bal. Puchalski schiet op doel. Ponce bokst de bal weg.

82e minuut.
Tajani heeft problemen om de bal te vangen. Tajani geeft een lange en hoge pass. Harabagiu is nu in balbezit. Bondăreţ verovert de bal door een tackle van achteren. Bondăreţ draait met de bal, schiet en ... Sz. Kovács bokst de bal weg. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Juwenia wilcze - Viking Orły 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Juwenia wilcze 39%, Viking Orły 61%.
Juwenia wilcze - Viking Orły 2:1