Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Gdovia KS FC Salejkum
piechu6 Tactiek moja 4132
46% Balbezit 54%
62% Spel op eigen helft 38%
4 Doelpogingen 16
3 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
42.1 gemiddelde waardering 40
excellent Schieten weak
average Passen adequate
weak Verdedigen good


4e minuut.
Marcinkiewicz verovert de bal door een tackle van achteren. Marcinkiewicz speelt de bal door. Kniaź is nu in balbezit. Kniaź draait met de bal, schiet en ... Françes probeert de bal aan de voet te houden.
Dat scheelde niet veel!

5e minuut.
Pietrzykowski passt de bal met de wreef. Biegalski met een sublieme pass. Klungelig pakt Ketelauri de bal. Ketelauri passt de bal met de wreef. Kniaź geeft een hoge lob. Cowan kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Igor kopt de bal weg. Ketelauri bereikt de bal nog maar net als eerste. Peletti onderschept slim de pass. Peletti geeft een hoge lob. Jerlicz krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Sepici bereikt de bal nog maar net als eerste. Jerlicz onderschept slim de pass. Jerlicz passt de bal in één keer door. Kuberski rent richting de bal. Kuberski schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gdovia KS 62%, FC Salejkum 38%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Gdovia KS - FC Salejkum 0:0

46e minuut.
Laborcz komt het veld opgelopen. Mogollón komt het veld opgelopen.

49e minuut.
Biegalski geeft een hoge lob. Delrio is nu in balbezit. Kniaź onderschept slim de pass. Kniaź draait met de bal, schiet en ... Cowan probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Gdovia KS - FC Salejkum 1:0

53e minuut.
Pietrzykowski passt de bal zonder na te denken. del Rosario Ramos rent richting de bal. Dołęga bereikt de bal nog maar net als eerste. del Rosario Ramos onderschept slim de pass. del Rosario Ramos haalt uit met een fantastische trap. Barjum verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

66e minuut.
Noé is nu in balbezit. del Rosario Ramos verovert de bal door een tackle van achteren. del Rosario Ramos speelt de bal door. Jerlicz rent richting de bal. Jerlicz schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Gdovia KS - FC Salejkum 1:1

81e minuut.
Igor heeft problemen om de bal te vangen. Biegalski is nu in balbezit. Biegalski passt de bal met de wreef. Pesel rent richting de bal. Pesel draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
Cowan speelt de bal door. Daar is Pesel, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pesel speelt de bal door. Jerlicz rent richting de bal. Jerlicz draait met de bal, schiet en ... Barjum kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

89e minuut.
Mogollón rent richting de bal. Mogollón geeft een hoge lob. Przyziółkiewicz kopt de bal weg. Kniaź is nu in balbezit. Kniaź haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Cowan kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gdovia KS 61%, FC Salejkum 39%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Gdovia KS - FC Salejkum 1:1