Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Peklacz Monomatapa
Ostatnia szansa Tactiek ???
52% Balbezit 48%
56% Spel op eigen helft 44%
7 Doelpogingen 8
7 Overtredingen 3
2 Gele kaarten 1
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
49.5 gemiddelde waardering 48.5
zeer goed Schieten goed
redelijk Passen zeer goed
zeer goed Verdedigen solide


5e minuut.
Andrearczyk geeft een lange en hoge pass. Gągoł kopt de bal weg. Klungelig pakt Talkowski de bal. Poclitori verovert de bal door een tackle van achteren. Poclitori draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Douša krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Bukowiec bereikt de bal nog maar net als eerste. Bukowiec geeft de bal voor. Sutter is nu in balbezit. Sutter draait met de bal, schiet en ... Gambirasi probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Ibănescu verovert de bal door een tackle van achteren. Ibănescu passt de bal met de wreef. Acero geeft een lange en hoge pass. Marcyjański bereikt de bal nog maar net als eerste. Marcyjański geeft een lange en hoge pass. Gambirasi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Sutter rent richting de bal. AL Hufi legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Sutter raakt geblesseerd tijdens het duel. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Miodek neemt zijn aanloop. Gambirasi probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Peklacz - Monomatapa 0:1

24e minuut.
Sutter is nu in balbezit. Kaczorowski begaat een overtreding. Sutter is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Gągoł zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Bukowiec geeft de bal voor. Gambirasi bokst de bal weg.

36e minuut.
Sutter bereikt de bal nog maar net als eerste. Tolomac bereikt de bal nog maar net als eerste. Sutter maakt een afschuwelijke overtreding. Sutter krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Peklacz 55%, Monomatapa 45%.
FC Peklacz - Monomatapa 0:1

48e minuut.
Gągoł is nu in balbezit. Kaczorowski verovert de bal door een tackle van achteren. Kaczorowski probeert naar een medespeler te passen. Douša is nu in balbezit. Douša schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC Peklacz - Monomatapa 1:1

52e minuut.
Acero bereikt de bal nog maar net als eerste. Andrearczyk verovert de bal door een tackle van achteren. Andrearczyk passt de bal met de wreef. Poclitori rent richting de bal. Poclitori draait met de bal, schiet en ... Hyjek verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

60e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Błaś komt het veld opgelopen.

80e minuut.
Ibănescu onderschept slim de pass. Ibănescu speelt de bal door. Poclitori bereikt de bal nog maar net als eerste. Poclitori haalt uit met een fantastische trap. Hyjek probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Peklacz - Monomatapa 2:1

81e minuut.
Poclitori bereikt de bal nog maar net als eerste. Marcyjański rent richting de bal. Poclitori begaat een overtreding. Poclitori krijgt een gele kaart.

82e minuut.
AL Hufi geeft de bal voor. Acero rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Poclitori. Poclitori krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten.

82e minuut.
AL Hufi kopt de bal weg. Kaczorowski is nu in balbezit. Kaczorowski geeft een lange en hoge pass. Douša rent richting de bal. Douša schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Peklacz - Monomatapa 3:1

84e minuut.
Marcyjański rent richting de bal. Lerch legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Marcyjański is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Sutter legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Peklacz - Monomatapa 3:2

85e minuut.
Acero heeft problemen om de bal te vangen. Acero passt de bal in één keer door. Miodek bereikt de bal nog maar net als eerste. Miodek geeft de bal voor. Sutter rent richting de bal. Gambirasi bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Peklacz 58%, Monomatapa 42%.
FC Peklacz - Monomatapa 3:2