Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Promyk FC Salejkum
442 Tactiek moja 4132
56% Balbezit 44%
46% Spel op eigen helft 54%
13 Doelpogingen 14
0 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
41.2 gemiddelde waardering 40.7
matig Schieten redelijk
redelijk Passen redelijk
solide Verdedigen goed


3e minuut.
Lok verovert de bal door een tackle van achteren. Pietrzykowski probeert naar een medespeler te passen. Kuberski rent richting de bal. Jerlicz is nu in balbezit. Jerlicz schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

5e minuut.
Oros bereikt de bal nog maar net als eerste. Oros geeft een lange en hoge pass. Gumm bereikt de bal nog maar net als eerste. Jerlicz onderschept slim de pass. Jerlicz schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Peletti verovert de bal door een tackle van achteren. Peletti speelt de bal door. Kuberski bereikt de bal nog maar net als eerste. Jerlicz rent richting de bal. Jerlicz haalt uit met een fantastische trap. Berger bokst de bal weg.

27e minuut.
Satine heeft problemen om de bal te vangen. del Rosario Ramos onderschept slim de pass. del Rosario Ramos speelt de bal door. Jerlicz is nu in balbezit. Jerlicz haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Brezovar speelt de bal door. Zapatrowicz rent richting de bal. Pietrzykowski schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Pietrzykowski krijgt een gele kaart.

45e minuut.
Inworp. Misterny komt het veld opgelopen. Lupa komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Promyk 52%, FC Salejkum 48%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Promyk - FC Salejkum 0:0

52e minuut.
Brezovar met een snelle inworp. Lupa probeert de bal met de borst te controleren. Lupa geeft de bal voor. Peletti heeft problemen om de bal te vangen. Joński geeft een lange en hoge pass. Cowan probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

63e minuut.
del Rosario Ramos kopt de bal weg. Misterny geeft de bal voor. Petrocochino speelt de bal door. Brezovar bereikt de bal nog maar net als eerste. Brezovar geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

64e minuut.
Cowan trapt de bal weg van het doel. Peletti geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Gumm de bal. Jerlicz onderschept slim de pass. Jerlicz schiet op doel. Berger verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Jerlicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Jerlicz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Promyk - FC Salejkum 0:1

67e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kirkkomäki met de inworp. Petrocochino is nu in balbezit. Petrocochino speelt de bal door. Joński geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Daar is Lok, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lok schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Promyk - FC Salejkum 1:1

68e minuut.
Kirkkomäki passt de bal in één keer door. Joński is nu in balbezit. Joński speelt de bal door. Lok is nu in balbezit. Lok draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
del Rosario Ramos passt de bal zonder na te denken. Jerlicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Pufleanu onderschept slim de pass. Kuberski verovert de bal door een tackle van achteren. Kuberski draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

74e minuut.
Klungelig pakt Delrio de bal. Petrocochino bereikt de bal nog maar net als eerste. Petrocochino met een sublieme pass. Brezovar rent richting de bal. Brezovar geeft een hoge lob.
GOOOAAAAAAL!!!
Promyk - FC Salejkum 2:1

75e minuut.
Zapatrowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Pesel onderschept slim de pass. Petrocochino speelt de bal door. Brezovar is nu in balbezit. Brezovar geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Françes heeft problemen om de bal te vangen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Lok is nu in balbezit. Lok schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Promyk - FC Salejkum 3:1

80e minuut.
Daar is Lok, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Petrocochino rent richting de bal. Pietrzykowski begaat een overtreding. Petrocochino wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

83e minuut.
Peletti bereikt de bal nog maar net als eerste. Joński verovert de bal door een tackle van achteren. Joński passt de bal met de wreef. Lok rent richting de bal. Lok schiet op doel. Cowan bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Promyk - FC Salejkum 4:1

88e minuut.
Pietrzykowski passt de bal in één keer door. Petrocochino is nu in balbezit. Petrocochino met een sublieme pass. Lok bereikt de bal nog maar net als eerste. Lok draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Promyk 41%, FC Salejkum 59%.
Promyk - FC Salejkum 4:1