Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Kryzys Monomatapa
arecki Tactiek ???
52% Balbezit 48%
49% Spel op eigen helft 51%
10 Doelpogingen 12
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 2
49.4 gemiddelde waardering 47.5
good Schieten good
adequate Passen solid
very good Verdedigen solid


9e minuut.
Gac speelt de bal door. Miodek speelt de bal door. Bukowiec rent richting de bal. Bukowiec geeft de bal voor. Sutter krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Daar is Acero, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Acero met een sublieme pass. Miodek bereikt de bal nog maar net als eerste. Mironescu verovert de bal door een tackle van achteren. Mironescu geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

27e minuut.
Jelenković kopt de bal weg. Klungelig pakt Gec de bal. Antić bereikt de bal nog maar net als eerste. Antić schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Kryzys - Monomatapa 1:0

31e minuut.
Nazderko kopt de bal weg. Klungelig pakt Deckers de bal. Balcerek speelt de bal door. Marcyjański bereikt de bal nog maar net als eerste. Marcyjański schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC Kryzys - Monomatapa 1:1

33e minuut.
Mironescu geeft de bal voor. Gągoł probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Gec kopt de bal weg. Ioanin rent richting de bal. Ioanin schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Kryzys 52%, Monomatapa 48%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC Kryzys - Monomatapa 1:1

65e minuut.
Deckers geeft de bal voor. Inworp. Marcyjański met de inworp. Sutter bereikt de bal nog maar net als eerste. Sutter haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Marcyjański neemt de hoekschop. Deckers heeft problemen om de bal te vangen. Sutter rent richting de bal. Sutter draait met de bal, schiet en ... Ballı probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Bukowiec geeft een hoge lob. Sutter krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Kryzys - Monomatapa 1:2

70e minuut.
Acero kopt de bal weg. Deckers probeert naar een medespeler te passen. Gac bereikt de bal nog maar net als eerste. Gac probeert naar een medespeler te passen. Ioanin bereikt de bal nog maar net als eerste.
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
Mironescu met een sublieme pass. Gec rent richting de bal. Gec met een sublieme pass. Ioanin rent richting de bal. Ioanin draait met de bal, schiet en ... Hyjek bokst de bal weg.

74e minuut.
Miodek met een sublieme pass. Bukowiec rent richting de bal. Bukowiec geeft een hoge lob. Sutter bereikt de bal nog maar net als eerste. Sutter haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Kryzys - Monomatapa 1:3

80e minuut.
Panait met een snelle inworp. Jelenković bereikt de bal nog maar net als eerste. Jelenković met een sublieme pass. Antić is nu in balbezit. Antić schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

84e minuut.
Marcyjański geeft een lange en hoge pass. Miodek is nu in balbezit. Panait onderschept slim de pass. Sutter onderschept slim de pass. Sutter schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
FC Kryzys - Monomatapa 1:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Kryzys 46%, Monomatapa 54%.
FC Kryzys - Monomatapa 1:4