Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Monomatapa FC Kryzys
??? Tactiek arecki
52% Balbezit 48%
45% Spel op eigen helft 55%
9 Doelpogingen 11
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 0
47.6 gemiddelde waardering 50.4
good Schieten solid
very good Passen good
good Verdedigen very good


9e minuut.
Gec heeft problemen om de bal te vangen. Balcerek is nu in balbezit. Palacio begaat een overtreding. Balcerek raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Balcerek kan niet meer verder spelen. Denkiewicz komt het veld opgelopen.

13e minuut.
Klungelig pakt Mironescu de bal. Gągoł bereikt de bal nog maar net als eerste. Mironescu begaat een overtreding. Mironescu krijgt een gele kaart.

21e minuut.
Gac kopt de bal weg. Jacoszek is nu in balbezit. Gec begaat een overtreding. Gec krijgt een gele kaart.

26e minuut.
Hyjek trapt de bal weg. Klungelig pakt Mironescu de bal. Mironescu probeert naar een medespeler te passen. Antić bereikt de bal nog maar net als eerste. Antić schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Monomatapa - FC Kryzys 0:1

28e minuut.
Payo speelt de bal door. Ioanin is nu in balbezit. Ioanin passt de bal zonder na te denken. Gec rent richting de bal. Gec schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

34e minuut.
Palacio verovert de bal door een tackle van achteren. Palacio met een sublieme pass. Gec rent richting de bal. Antić bereikt de bal nog maar net als eerste. Antić schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Monomatapa - FC Kryzys 0:2

36e minuut.
Klungelig pakt Denkiewicz de bal. Antić is nu in balbezit. Antić passt de bal met de wreef. Mironescu geeft de bal voor. Ioanin springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Monomatapa - FC Kryzys 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Monomatapa 54%, FC Kryzys 46%.
Monomatapa - FC Kryzys 0:3

50e minuut.
Mironescu passt de bal in één keer door. Palacio rent richting de bal. Palacio passt de bal met de wreef. Antić bereikt de bal nog maar net als eerste. Antić schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
Doeltrap. Błaś komt het veld opgelopen.

63e minuut.
Miodek passt de bal zonder na te denken. Bukowiec rent richting de bal. Klungelig pakt Bukowiec de bal. Bukowiec geeft de bal voor. Sutter springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
Acero is nu in balbezit. Acero passt de bal in één keer door. Bukowiec heeft problemen om de bal te vangen. Bukowiec geeft een lange en hoge pass. Marcyjański maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

74e minuut.
Marcyjański bereikt de bal nog maar net als eerste. Mititelu onderschept slim de pass. Mititelu probeert naar een medespeler te passen. Miodek is nu in balbezit. Miodek haalt uit met een fantastische trap. Ballı kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

76e minuut.
Marcyjański rent richting de bal. Miodek probeert naar een medespeler te passen. Sutter is nu in balbezit. Sutter haalt uit met een fantastische trap. Ballı maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Bukowiec passt de bal zonder na te denken. Payo rent richting de bal. Sutter onderschept slim de pass. Sutter draait met de bal, schiet en ... Ballı werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
Błaś met een sublieme pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Mironescu met de inworp. Gec is nu in balbezit. Gec draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Palacio bereikt de bal nog maar net als eerste. Talkowski verovert de bal door een tackle van achteren. Talkowski probeert naar een medespeler te passen. Sutter bereikt de bal nog maar net als eerste. Sutter haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Payo heeft problemen om de bal te vangen. Miodek is nu in balbezit. Miodek schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Monomatapa 35%, FC Kryzys 65%.
Monomatapa - FC Kryzys 0:3