Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Promyk Gdovia KS
Normal Tactiek piechu6
55% Balbezit 45%
55% Spel op eigen helft 45%
5 Doelpogingen 24
4 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
41 gemiddelde waardering 49.4
average Schieten very good
adequate Passen solid
good Verdedigen good


10e minuut.
Noé geeft een lange en hoge pass. Biegalski is nu in balbezit. Mojzesowicz begaat een overtreding. Biegalski is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De Ciocchis wilt de vrije trap nemen. Berger kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

15e minuut.
Noé is nu in balbezit. Noé met een sublieme pass. Mojzesowicz is nu in balbezit. Igor verovert de bal door een tackle van achteren. Igor draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. Berger werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Gumm probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Biegalski bereikt de bal nog maar net als eerste. Biegalski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Promyk - Gdovia KS 0:1

20e minuut.
Lok is nu in balbezit. Marcinkiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Lok zijn tegenspeler op de grond. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Lok naar de kleedkamers voor een vroege douche.

21e minuut.
Joński bereikt de bal nog maar net als eerste. Aralica bereikt de bal nog maar net als eerste. Aralica passt de bal zonder na te denken. Biegalski is nu in balbezit. Biegalski haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Igor verovert de bal door een tackle van achteren. Igor passt de bal met de wreef. Biegalski is nu in balbezit. Biegalski haalt uit met een fantastische trap. Berger maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Promyk - Gdovia KS 0:2

30e minuut.
De Ciocchis bereikt de bal nog maar net als eerste. De Ciocchis passt de bal in één keer door. Gabilondo del Campo bereikt de bal nog maar net als eerste. Gabilondo del Campo geeft een lange en hoge pass. Igor bereikt de bal nog maar net als eerste. Berger probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Igor rent richting de bal. Igor draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Promyk - Gdovia KS 0:3

37e minuut.
De Ciocchis probeert naar een medespeler te passen. Noé speelt de bal door. Aralica met een sublieme pass. Igor rent richting de bal. Igor haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Gumm met een harde bal richting middenveld. De Ciocchis bereikt de bal nog maar net als eerste. De Ciocchis geeft de bal voor. Igor bereikt de bal nog maar net als eerste. Igor haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Kirkkomäki zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Klungelig pakt Huml de bal. Aralica legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Huml is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Huml kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. Barjum probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

45e minuut.
De Ciocchis probeert naar een medespeler te passen. Gabilondo del Campo rent richting de bal. Gabilondo del Campo passt de bal in één keer door. Igor is nu in balbezit. Igor schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Promyk 58%, Gdovia KS 42%.
Promyk - Gdovia KS 0:3

46e minuut.
Mogollón komt het veld opgelopen. Villavicencio komt het veld opgelopen. Laborcz komt het veld opgelopen.

53e minuut.
Satine onderschept slim de pass. Aralica verovert de bal door een tackle van achteren. Aralica met een sublieme pass. Villavicencio bereikt de bal nog maar net als eerste. Villavicencio haalt uit met een fantastische trap. Berger bokst de bal weg.

55e minuut.
Klungelig pakt Joński de bal. Laborcz is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Joński. Joński krijgt een gele kaart. Laborcz is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De Ciocchis met een snel genomen vrije trap. Berger probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

56e minuut.
Gabilondo del Campo passt de bal met de wreef. Igor is nu in balbezit. Igor passt de bal in één keer door. Villavicencio bereikt de bal nog maar net als eerste. Villavicencio haalt uit met een fantastische trap. Berger bokst de bal weg.

62e minuut.
Pasieka controleert de bal met de borst. De Ciocchis is nu in balbezit. De Ciocchis probeert naar een medespeler te passen. Daar is Villavicencio, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Villavicencio draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
Marcinkiewicz geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Petrocochino zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Brezovar rent richting de bal. Brezovar geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Laborcz rent richting de bal. Laborcz met een sublieme pass. Pufleanu rent richting de bal. Igor verovert de bal door een tackle van achteren. Igor schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

76e minuut.
Inworp. Gabilondo del Campo met een snelle inworp. De Ciocchis is nu in balbezit. De Ciocchis geeft de bal voor. Villavicencio springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

77e minuut.
De Ciocchis passt de bal zonder na te denken. Aralica bereikt de bal nog maar net als eerste. Aralica geeft een lange en hoge pass. Igor rent richting de bal. Igor schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Promyk - Gdovia KS 0:4

83e minuut.
De Ciocchis verovert de bal door een tackle van achteren. De Ciocchis met een sublieme pass. Laborcz rent richting de bal. Laborcz draait met de bal, schiet en ... Igor probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
Gumm geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Gabilondo del Campo zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Laborcz bereikt de bal nog maar net als eerste. Laborcz draait met de bal, schiet en ... Berger probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

86e minuut.
Laborcz bereikt de bal nog maar net als eerste. Laborcz passt de bal met de wreef. Pufleanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Igor verovert de bal door een tackle van achteren. Igor haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Promyk 52%, Gdovia KS 48%.
Promyk - Gdovia KS 0:4