Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Salejkum FC Kryzys
moja 4132 Tactiek arecki
47% Balbezit 53%
51% Spel op eigen helft 49%
8 Doelpogingen 12
3 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 5
47.4 gemiddelde waardering 51.4
solid Schieten solid
adequate Passen good
good Verdedigen very good


4e minuut.
Gec geeft een lange en hoge pass. Antić bereikt de bal nog maar net als eerste. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Mironescu zal de hoekschop nemen. Antić krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

7e minuut.
Payo probeert naar een medespeler te passen. Grzyb rent richting de bal. Grzyb speelt de bal door. Pietrzykowski is nu in balbezit. Pietrzykowski haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

8e minuut.
Payo onderschept slim de pass. Sarabia is nu in balbezit. Payo tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Sarabia is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Hrnček komt bij de bal en schiet.
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
Grzyb met een sublieme pass. Hrnček rent richting de bal. Hrnček geeft de bal voor. Panait onderschept slim de pass. Pietrzykowski geeft een lange en hoge pass. Ballı probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

40e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Hrnček met een snelle inworp. Grzyb speelt de bal door. Jochner rent richting de bal. Jochner schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

44e minuut.
Jerlicz geeft een hoge lob. Payo probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Jochner is nu in balbezit. Jochner draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Salejkum - FC Kryzys 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Salejkum 50%, FC Kryzys 50%.
FC Salejkum - FC Kryzys 1:0

47e minuut.
Arsenie passt de bal met de wreef. Daar is Palacio, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Palacio geeft een hoge lob. Ioanin heeft problemen om de bal te vangen. Ioanin schiet op doel. Varna verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

50e minuut.
Palacio met de inworp. Mironescu rent richting de bal. Mironescu geeft de bal voor. Ioanin bereikt de bal nog maar net als eerste. Ioanin haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

51e minuut.
Palacio is nu in balbezit. Jerlicz onderschept slim de pass. Jerlicz passt de bal zonder na te denken. Pietrzykowski rent richting de bal. Pietrzykowski geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

54e minuut.
Inworp. Mititelu met een snelle inworp. Gac speelt de bal door. Ioanin is nu in balbezit. Ioanin draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC Salejkum - FC Kryzys 1:1

61e minuut.
Gac probeert naar een medespeler te passen. Palacio probeert naar een medespeler te passen. Mironescu probeert naar een medespeler te passen. Ioanin bereikt de bal nog maar net als eerste. Ioanin draait met de bal, schiet en ... Varna probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

66e minuut.
Daar is Payo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jochner is nu in balbezit. Payo schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Payo krijgt een gele kaart. Jochner is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Grzyb wilt de vrije trap nemen.
Dat scheelde niet veel!

74e minuut.
Sarabia is nu in balbezit. Payo onderschept slim de pass. Payo geeft de bal voor. Ioanin rent richting de bal. Ioanin haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

84e minuut.
Deckers heeft problemen om de bal te vangen. Sarabia is nu in balbezit. Deckers begaat een overtreding. Deckers krijgt een gele kaart.

85e minuut.
Antić kopt de bal weg. Ioanin probeert de bal met de borst te controleren. Turabov tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Ioanin is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De afstand naar het doel is niet zo groot. Gec neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Salejkum 51%, FC Kryzys 49%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC Salejkum - FC Kryzys 1:1