Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Gdovia KS FC Peklacz
piechu6 Tactiek Ostatnia szansa
46% Balbezit 54%
65% Spel op eigen helft 35%
5 Doelpogingen 28
4 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
39.5 gemiddelde waardering 51.1
solid Schieten excellent
average Passen adequate
weak Verdedigen very good


9e minuut.
Campelo rent richting de bal. Douša onderschept slim de pass. Dołęga legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Douša is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Poclitori legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. Barjum bokst de bal weg. De bal raakt de paal. Barjum speelt de bal door. Borek kopt de bal weg. Douša is nu in balbezit. Douša draait met de bal, schiet en ... Barjum maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Gdovia KS - FC Peklacz 0:1

14e minuut.
Marcinkiewicz is nu in balbezit. Andrearczyk onderschept slim de pass. Andrearczyk passt de bal met de wreef. Douša heeft problemen om de bal te vangen. Douša schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

17e minuut.
Noé is nu in balbezit. Borek rent richting de bal. Borek geeft de bal voor. Poclitori bereikt de bal nog maar net als eerste. Poclitori schiet op doel. Barjum probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Douša is nu in balbezit. Douša draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Gdovia KS - FC Peklacz 0:2

19e minuut.
Ibănescu verovert de bal door een tackle van achteren. Ibănescu geeft de bal voor. Ngilu controleert de bal met de borst. Poclitori bereikt de bal nog maar net als eerste. Poclitori draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Lerch passt de bal in één keer door. Andrearczyk is nu in balbezit. Andrearczyk met een sublieme pass. Douša is nu in balbezit. Douša haalt uit met een fantastische trap. Barjum bokst de bal weg.

22e minuut.
Lerch kopt de bal weg. Andrearczyk heeft problemen om de bal te vangen. Andrearczyk geeft de bal voor. Douša bereikt de bal nog maar net als eerste. Douša schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Andrearczyk passt de bal in één keer door. Poclitori heeft problemen om de bal te vangen. Poclitori passt de bal met de wreef. Douša rent richting de bal. Douša draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Barjum trapt de bal weg van het doel. Lerch kopt de bal weg. Douša rent richting de bal. Douša draait met de bal, schiet en ... Barjum verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

26e minuut.
Dołęga heeft problemen om de bal te vangen. Douša bereikt de bal nog maar net als eerste. Douša haalt uit met een fantastische trap. Dołęga probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Barjum werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Gdovia KS - FC Peklacz 0:3

27e minuut.
Biegalski heeft problemen om de bal te vangen. Douša verovert de bal door een tackle van achteren. Douša probeert naar een medespeler te passen. Poclitori bereikt de bal nog maar net als eerste. Poclitori haalt uit met een fantastische trap. Barjum kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

37e minuut.
Poclitori bereikt de bal nog maar net als eerste. Mogollón legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Poclitori is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Poclitori kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. Barjum werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Gdovia KS - FC Peklacz 0:4

41e minuut.
Daar is Igor, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Andrei probeert naar een medespeler te passen. Kaczorowski speelt de bal door. Douša is nu in balbezit. Douša draait met de bal, schiet en ... Barjum bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gdovia KS 71%, FC Peklacz 29%.
Gdovia KS - FC Peklacz 0:4

46e minuut.
Luciak komt het veld opgelopen. Estacio komt het veld opgelopen.

47e minuut.
Marcinkiewicz is nu in balbezit. Andrearczyk onderschept slim de pass. Andrearczyk probeert naar een medespeler te passen. Poclitori bereikt de bal nog maar net als eerste. Poclitori haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

48e minuut.
Estacio geeft de bal voor. Marcinkiewicz probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Andrearczyk is nu in balbezit. Poclitori is nu in balbezit. Poclitori schiet op doel. Barjum verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

51e minuut.
Andrearczyk verovert de bal door een tackle van achteren. Andrearczyk probeert naar een medespeler te passen. Poclitori is nu in balbezit. Poclitori geeft een hoge lob. Barjum probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
Kaczorowski kopt de bal weg. Douša bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Dołęga. Dołęga krijgt een gele kaart.

71e minuut.
Andrei geeft een hoge lob. Douša is nu in balbezit. Douša passt de bal zonder na te denken. Poclitori is nu in balbezit. Poclitori draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
Poclitori is nu in balbezit. Poclitori passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Mogollón de bal. Douša bereikt de bal nog maar net als eerste. Douša haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

78e minuut.
Ibănescu geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Marcinkiewicz met de inworp. Gabilondo del Campo geeft een lange en hoge pass. Laborcz springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Żmuda is nu in balbezit. Żmuda geeft een lange en hoge pass. Poclitori bereikt de bal nog maar net als eerste. Poclitori draait met de bal, schiet en ... Barjum probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

82e minuut.
Andrearczyk passt de bal in één keer door. Mogollón is nu in balbezit. Douša verovert de bal door een tackle van achteren. Poclitori bereikt de bal nog maar net als eerste. Poclitori draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
Poclitori bereikt de bal nog maar net als eerste. Poclitori passt de bal in één keer door. Andrearczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Poclitori rent richting de bal. Poclitori draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Gdovia KS - FC Peklacz 0:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gdovia KS 60%, FC Peklacz 40%.
Gdovia KS - FC Peklacz 0:5