Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Promyk Cracovia1906Krakow
Defend Tactiek V
59% Balbezit 41%
44% Spel op eigen helft 56%
17 Doelpogingen 4
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
42 gemiddelde waardering 39
redelijk Schieten goed
redelijk Passen redelijk
redelijk Verdedigen redelijk


3e minuut.
Brezovar geeft een lange en hoge pass. Lok kopt de bal weg. Kollár is nu in balbezit. Dubičić rent richting de bal. Dubičić haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
Brezovar geeft een hoge lob. Prgin rent richting de bal. Lok verovert de bal door een tackle van achteren. Lok haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Abreu verovert de bal door een tackle van achteren. Kałkowski verovert de bal door een tackle van achteren. Prgin tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Prgin krijgt een gele kaart.

18e minuut.
Kałkowski is nu in balbezit. van Venneker geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Gumm de bal. Dubičić is nu in balbezit. Dubičić draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Lenart raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Wadoń komt het veld opgelopen.

26e minuut.
Kałkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Vajagić is nu in balbezit. Kałkowski onderschept slim de pass. Kałkowski passt de bal zonder na te denken. Lok is nu in balbezit. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Lok bereikt de bal nog maar net als eerste. Lok draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Promyk - Cracovia1906Krakow 1:0

31e minuut.
Kałkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kałkowski geeft een lange en hoge pass. Lok is nu in balbezit. Lok draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Promyk - Cracovia1906Krakow 2:0

41e minuut.
Demirtepe is nu in balbezit. Demirtepe geeft een lange en hoge pass. Dubičić heeft problemen om de bal te vangen. Kollár bereikt de bal nog maar net als eerste. Kollár draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Brezovar rent richting de bal. Brezovar geeft een hoge lob. Inworp. Demirtepe met een snelle inworp. Grand geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Promyk 52%, Cracovia1906Krakow 48%.
Promyk - Cracovia1906Krakow 2:0

46e minuut.
Kollár bereikt de bal nog maar net als eerste. Dubičić bereikt de bal nog maar net als eerste. Petrocochino is nu in balbezit. Dubičić bereikt de bal nog maar net als eerste. Dubičić schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

47e minuut.
Berger trapt de bal weg. Kałkowski kopt de bal weg. Prgin rent richting de bal. Lok verovert de bal door een tackle van achteren. Lok draait met de bal, schiet en ... Galdós bokst de bal weg.

68e minuut.
van Venneker bereikt de bal nog maar net als eerste. Kałkowski verovert de bal door een tackle van achteren. Kałkowski geeft een hoge lob. Lok is nu in balbezit. Lok draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Galdós bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Promyk - Cracovia1906Krakow 3:0

70e minuut.
Grand passt de bal in één keer door. Kałkowski is nu in balbezit. Kałkowski geeft een lange en hoge pass. Lok rent richting de bal. Lok schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

90e minuut.
Vajagić probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kałkowski met de inworp. Lok probeert de bal met de borst te controleren. Lok schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Promyk 35%, Cracovia1906Krakow 65%.
Promyk - Cracovia1906Krakow 3:0