Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Monomatapa Paryzewo FC
??? Tactiek Normal
45% Balbezit 55%
44% Spel op eigen helft 56%
14 Doelpogingen 4
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
34.3 gemiddelde waardering 33.6
average Schieten average
good Passen weak
weak Verdedigen adequate


4e minuut.
Inworp. Rabiński met de inworp. Faron bereikt de bal nog maar net als eerste. Deyna onderschept slim de pass. Deyna geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Jacoszek passt de bal in één keer door. Fornasieri rent richting de bal. Bukowiec verovert de bal door een tackle van achteren. Bukowiec draait met de bal, schiet en ... Amirullah maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Monomatapa - Paryzewo FC 1:0

27e minuut.
Inworp. Łoza met een snelle inworp. Matusiak kan de bal niet met de borst controleren. Lomtadze rent richting de bal. Lomtadze haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Matusiak rent richting de bal. Faron verovert de bal door een tackle van achteren. Faron speelt de bal door. Lomtadze heeft problemen om de bal te vangen. Lomtadze haalt uit met een fantastische trap. Amirullah bokst de bal weg.

30e minuut.
Cecot passt de bal met de wreef. Jacoszek is nu in balbezit. Jacoszek probeert naar een medespeler te passen. Lomtadze heeft problemen om de bal te vangen. Lomtadze draait met de bal, schiet en ... Amirullah verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

38e minuut.
Krauze is nu in balbezit. Bukowiec onderschept slim de pass. Bukowiec speelt de bal door. Lomtadze is nu in balbezit. Lomtadze draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Monomatapa 47%, Paryzewo FC 53%.
Monomatapa - Paryzewo FC 1:0

46e minuut.
Pasik raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Nazderko komt het veld opgelopen.

49e minuut.
Łoza rent richting de bal. Okoń verovert de bal door een tackle van achteren. Okoń probeert naar een medespeler te passen. Rabiński is nu in balbezit. Rabiński geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

53e minuut.
Jacoszek speelt de bal door. Bukowiec rent richting de bal. Bukowiec passt de bal met de wreef. Lomtadze is nu in balbezit. Lomtadze haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Monomatapa - Paryzewo FC 2:0

70e minuut.
Faron geeft de bal voor. Fornasieri verovert de bal door een tackle van achteren. Krauze is nu in balbezit. Bukowiec onderschept slim de pass. Bukowiec draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
Matusiak rent richting de bal. Faron onderschept slim de pass. Faron passt de bal in één keer door. Bukowiec geeft een hoge lob. Lomtadze maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Bukowiec bereikt de bal nog maar net als eerste. Bukowiec passt de bal zonder na te denken. Lomtadze bereikt de bal nog maar net als eerste. Łoza bereikt de bal nog maar net als eerste. Łoza haalt uit met een fantastische trap. Amirullah bokst de bal weg. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Łoza neemt de hoekschop. Bukowiec maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

90e minuut.
Klungelig pakt Łoza de bal. Faron is nu in balbezit. Faron speelt de bal door. Lomtadze bereikt de bal nog maar net als eerste. Lomtadze haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Monomatapa 41%, Paryzewo FC 59%.
Monomatapa - Paryzewo FC 2:0