Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Monomatapa FC Salejkum
??? Tactiek moja 4132
46% Balbezit 54%
50% Spel op eigen helft 50%
9 Doelpogingen 10
5 Overtredingen 0
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
48.2 gemiddelde waardering 50.2
goed Schieten uitstekend
solide Passen redelijk
solide Verdedigen solide


2e minuut.
Turabov met een sublieme pass. Grzyb probeert naar een medespeler te passen. Hrnček met een sublieme pass. Sarabia rent richting de bal. Sarabia schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
Gągoł geeft een lange en hoge pass. Marcyjański kopt de bal weg. Sutter is nu in balbezit. Sutter schiet op doel. Varna maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Monomatapa - FC Salejkum 1:0

12e minuut.
Grzyb passt de bal in één keer door. Pietrzykowski rent richting de bal. Pietrzykowski speelt de bal door. Jochner is nu in balbezit. Jochner draait met de bal, schiet en ... Hyjek kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

14e minuut.
Bukowiec bereikt de bal nog maar net als eerste. Bukowiec met een sublieme pass. Sutter rent richting de bal. Sutter haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Hrnček passt de bal in één keer door. Grzyb rent richting de bal. Grzyb speelt de bal door. Jochner rent richting de bal. Jochner haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

31e minuut.
Balcerek probeert naar een medespeler te passen. Daar is Bukowiec, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bukowiec geeft een lange en hoge pass. Marcyjański springt en kopt de bal. Varna maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Monomatapa - FC Salejkum 2:0

36e minuut.
Grzyb rent richting de bal. Grzyb speelt de bal door. Jochner rent richting de bal. Jochner haalt uit met een fantastische trap. Hyjek werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Monomatapa - FC Salejkum 2:1

36e minuut.
Miodek is nu in balbezit. Jochner is nu in balbezit. Marcyjański begaat een overtreding. Marcyjański krijgt een gele kaart.

41e minuut.
Jerlicz passt de bal met de wreef. Pietrzykowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Pietrzykowski passt de bal met de wreef. Sarabia rent richting de bal. Sarabia draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Hyjek trapt de bal weg. Jerlicz kopt de bal weg. Gągoł is nu in balbezit. Hrnček is nu in balbezit. Hrnček geeft een hoge lob. Paal! Hyjek maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Sarabia heeft problemen om de bal te vangen. Jochner rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Monomatapa - FC Salejkum 2:2

44e minuut.
Delrio heeft problemen om de bal te vangen. Delrio passt de bal in één keer door. Daar is del Rosario Ramos, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sutter rent richting de bal. Sutter draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Monomatapa - FC Salejkum 3:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Monomatapa 44%, FC Salejkum 56%.
Monomatapa - FC Salejkum 3:2

46e minuut.
Hrnček geeft een lange en hoge pass. Grzyb rent richting de bal. Grzyb passt de bal zonder na te denken. Jochner rent richting de bal. Jochner haalt uit met een fantastische trap. Hyjek probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

53e minuut.
del Rosario Ramos is nu in balbezit. Sutter verovert de bal door een tackle van achteren. Sutter passt de bal zonder na te denken. Bukowiec rent richting de bal. Bukowiec haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

56e minuut.
Jerlicz zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Hrnček heeft problemen om de bal te vangen. Grzyb met een sublieme pass. Jochner rent richting de bal. Jochner schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Monomatapa - FC Salejkum 3:3

60e minuut.
Talkowski passt de bal in één keer door. Daar is Bukowiec, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bukowiec geeft een lange en hoge pass. Sutter springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Monomatapa - FC Salejkum 4:3

60e minuut.
Błaś komt het veld opgelopen.

71e minuut.
Błaś passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Hrnček de bal. Gągoł tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Gągoł krijgt een gele kaart.

73e minuut.
Miodek probeert naar een medespeler te passen. Bukowiec bereikt de bal nog maar net als eerste. Bukowiec passt de bal met de wreef. Sutter bereikt de bal nog maar net als eerste. Sutter schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
Hrnček is nu in balbezit. Hrnček geeft de bal voor. Pietrzykowski is nu in balbezit. Jochner bereikt de bal nog maar net als eerste. Jochner haalt uit met een fantastische trap. Hyjek verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal raakt de paal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Monomatapa 55%, FC Salejkum 45%.
Monomatapa - FC Salejkum 4:3