Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Cracovia1906Krakow Gdovia KS
V Tactiek piechu6
51% Balbezit 49%
43% Spel op eigen helft 57%
13 Doelpogingen 8
3 Overtredingen 0
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 1
41.7 gemiddelde waardering 40.9
very good Schieten very good
average Passen adequate
good Verdedigen average


2e minuut.
Mogollón bereikt de bal nog maar net als eerste. Sand onderschept slim de pass. Sand schiet op doel. Kollár probeert de bal met de borst te controleren. Kollár schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

7e minuut.
Lenart rent richting de bal. Lenart geeft de bal voor. Inworp. Marcinkiewicz met de inworp. Gabilondo del Campo geeft de bal voor. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Daar is Igor, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Cracovia1906Krakow - Gdovia KS 0:1

10e minuut.
Villavicencio controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Abreu neemt vlug de vrije trap. Daar is Campelo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Grand is nu in balbezit. Grand haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
Vajagić passt de bal in één keer door. Demirtepe bereikt de bal nog maar net als eerste. Demirtepe passt de bal in één keer door. Kollár bereikt de bal nog maar net als eerste. Kollár haalt uit met een fantastische trap. Barjum probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

15e minuut.
Lenart is nu in balbezit. Lenart geeft een hoge lob. Demirtepe is nu in balbezit. Demirtepe geeft de bal voor. Kollár kopt de bal weg. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

18e minuut.
Kollár heeft problemen om de bal te vangen. Kollár passt de bal zonder na te denken. Šipić bereikt de bal nog maar net als eerste. Šipić geeft de bal voor. Sand krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Galdós trapt de bal weg. Gabilondo del Campo kopt de bal weg. Villavicencio is nu in balbezit. Villavicencio haalt uit met een fantastische trap. Galdós bokst de bal weg.

33e minuut.
van Venneker bereikt de bal nog maar net als eerste. van Venneker geeft een hoge lob. Daar is Biegalski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kollár is nu in balbezit. Kollár draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

35e minuut.
Klungelig pakt Vajagić de bal. Villavicencio bereikt de bal nog maar net als eerste. Lenart begaat een overtreding. Lenart krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Cracovia1906Krakow 47%, Gdovia KS 53%.
Cracovia1906Krakow - Gdovia KS 0:1

46e minuut.
Estacio komt het veld opgelopen. Laborcz komt het veld opgelopen. Luciak komt het veld opgelopen.

53e minuut.
Estacio geeft een lange en hoge pass. Inworp. Demirtepe met een snelle inworp. van Venneker geeft de bal voor. Kollár maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Klungelig pakt Dołęga de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

57e minuut.
Klungelig pakt Estacio de bal. Estacio geeft de bal voor. Demirtepe met een sublieme pass. Šipić bereikt de bal nog maar net als eerste. Šipić geeft de bal voor. Barjum probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

59e minuut.
Marcinkiewicz met de inworp. Gabilondo del Campo is nu in balbezit. Gabilondo del Campo passt de bal zonder na te denken. Laborcz rent richting de bal. Laborcz schiet op doel. Paal!
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
van Venneker geeft een lange en hoge pass. Biegalski geeft een hoge lob. Klungelig pakt Prgin de bal. Igor rent richting de bal. Igor schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
Grand geeft een hoge lob. Marcinkiewicz kopt de bal weg. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Šipić zal de hoekschop nemen. Sand maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
Šipić met een sublieme pass. Marcinkiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Demirtepe tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Demirtepe krijgt een gele kaart.

76e minuut.
Inworp. Marcinkiewicz zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Gabilondo del Campo geeft een lange en hoge pass. Igor krijgt zijn hoofd ertegen. De bal vliegt tegen de lat. Vajagić bereikt de bal nog maar net als eerste. Villavicencio is nu in balbezit. Vajagić legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Villavicencio wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Villavicencio kan niet meer verder spelen. Laborcz zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet.
GOOOAAAAAAL!!!
Cracovia1906Krakow - Gdovia KS 0:2

78e minuut.
Estacio kopt de bal weg. Grand probeert naar een medespeler te passen. Dołęga probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Kollár rent richting de bal. Kollár haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Sand raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Dubičić komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Cracovia1906Krakow 40%, Gdovia KS 60%.
Cracovia1906Krakow - Gdovia KS 0:2