Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Peklacz Promyk
Ostatnia szansa Tactiek Attack
47% Balbezit 53%
44% Spel op eigen helft 56%
18 Doelpogingen 3
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
51.5 gemiddelde waardering 41.6
excellent Schieten weak
adequate Passen adequate
very good Verdedigen good


2e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kaczorowski zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Borek bereikt de bal nog maar net als eerste. Borek passt de bal met de wreef. Poclitori is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Peklacz - Promyk 1:0

6e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Petrocochino met de inworp. Satine rent richting de bal. Douša verovert de bal door een tackle van achteren. Douša schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

8e minuut.
Andrearczyk onderschept slim de pass. Andrearczyk geeft een lange en hoge pass. Mojzesowicz probeert de bal met de borst te controleren. Douša is nu in balbezit. Douša draait met de bal, schiet en ... Berger probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Paal!

14e minuut.
Poclitori rent richting de bal. Poclitori passt de bal zonder na te denken. Douša bereikt de bal nog maar net als eerste. Douša draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Peklacz - Promyk 2:0

21e minuut.
Borek rent richting de bal. Joński verovert de bal door een tackle van achteren. Joński probeert naar een medespeler te passen. Brezovar bereikt de bal nog maar net als eerste. Brezovar geeft een hoge lob. Gambirasi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

30e minuut.
Żmuda geeft een lange en hoge pass. Poclitori kopt de bal weg. Satine heeft problemen om de bal te vangen. Douša rent richting de bal. Douša haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

32e minuut.
Andrei bereikt de bal nog maar net als eerste. Andrei geeft een hoge lob. Douša bereikt de bal nog maar net als eerste. Douša draait met de bal, schiet en ... Berger werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Peklacz - Promyk 3:0

33e minuut.
Douša speelt de bal door. Poclitori is nu in balbezit. Poclitori haalt uit met een fantastische trap. Gumm probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Berger maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Peklacz - Promyk 4:0

36e minuut.
Kirkkomäki probeert naar een medespeler te passen. Ibănescu rent richting de bal. Ibănescu geeft een hoge lob. Poclitori rent richting de bal. Poclitori draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Peklacz 47%, Promyk 53%.
FC Peklacz - Promyk 4:0

46e minuut.
Kałkowski passt de bal met de wreef. Pufleanu rent richting de bal. Pufleanu met een sublieme pass. Poclitori is nu in balbezit. Poclitori draait met de bal, schiet en ... Berger verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Peklacz - Promyk 5:0

60e minuut.
Ibănescu is nu in balbezit. Ibănescu geeft een lange en hoge pass. Gumm heeft problemen om de bal te vangen. Poclitori is nu in balbezit. Poclitori haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

62e minuut.
Douša kopt de bal weg. Kaczorowski rent richting de bal. Kaczorowski probeert naar een medespeler te passen. Douša heeft problemen om de bal te vangen. Douša schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Peklacz - Promyk 6:0

72e minuut.
Pufleanu kopt de bal weg. Douša controleert de bal met de borst. Satine tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Satine krijgt een gele kaart.

75e minuut.
Petrocochino bereikt de bal nog maar net als eerste. Petrocochino speelt de bal door. Lok bereikt de bal nog maar net als eerste. Lok haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

82e minuut.
Lok rent richting de bal. AL Hufi onderschept slim de pass. AL Hufi met een sublieme pass. Poclitori rent richting de bal. Poclitori haalt uit met een fantastische trap. Berger kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

83e minuut.
Andrei geeft een lange en hoge pass. Poclitori kopt de bal weg. Gumm heeft problemen om de bal te vangen. Douša onderschept slim de pass. Douša draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Peklacz - Promyk 7:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Peklacz 40%, Promyk 60%.
FC Peklacz - Promyk 7:0