Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Paryzewo FC FC Kryzys
Normal Tactiek arecki
45% Balbezit 55%
78% Spel op eigen helft 22%
1 Doelpogingen 25
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
32.5 gemiddelde waardering 45.7
weak Schieten very good
weak Passen adequate
adequate Verdedigen solid


3e minuut.
Fornasieri verovert de bal door een tackle van achteren. Gec onderschept slim de pass. Gec passt de bal zonder na te denken. Ioanin bereikt de bal nog maar net als eerste. Ioanin draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

6e minuut.
Ioanin verovert de bal door een tackle van achteren. Ioanin passt de bal in één keer door. Paolillo met een sublieme pass. Ioanin bereikt de bal nog maar net als eerste. Ioanin draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Paryzewo FC - FC Kryzys 0:1

8e minuut.
Palacio probeert naar een medespeler te passen. Paolillo rent richting de bal. Paolillo geeft een lange en hoge pass. Gec rent richting de bal. Gec schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Palacio geeft de bal voor. Fornasieri kopt de bal weg. Gec is nu in balbezit. Antić rent richting de bal. Antić schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Krauze geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Gac zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ioanin bereikt de bal nog maar net als eerste. Ioanin haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Paolillo geeft een hoge lob. Klungelig pakt Krauze de bal. Gac met een sublieme pass. Antić is nu in balbezit. Antić draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Panait onderschept slim de pass. Panait geeft de bal voor. Ioanin is nu in balbezit. Ioanin haalt uit met een fantastische trap. Amirullah werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Paryzewo FC - FC Kryzys 0:2

30e minuut.
Paolillo onderschept slim de pass. Paolillo passt de bal in één keer door. Antić met een sublieme pass. Ioanin is nu in balbezit. Ioanin haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Gac geeft een lange en hoge pass. Antić kopt de bal weg. Ioanin is nu in balbezit. Ioanin haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

35e minuut.
Klungelig pakt Matusiak de bal. Gec is nu in balbezit. Gec passt de bal in één keer door. Ioanin heeft problemen om de bal te vangen. Ioanin schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Antić is nu in balbezit. Antić passt de bal met de wreef. Kanarski rent richting de bal. Gec verovert de bal door een tackle van achteren. Gec schiet op doel. Amirullah kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Antić springt en kopt de bal. Amirullah probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

41e minuut.
Okoń geeft een lange en hoge pass. Krauze kopt de bal weg. Kuterman heeft problemen om de bal te vangen. Antić rent richting de bal. Antić draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Gac geeft een lange en hoge pass. Rabiński kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Kuterman de bal onder controle te krijgen. Antić is nu in balbezit. Antić haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Paryzewo FC 90%, FC Kryzys 10%.
Paryzewo FC - FC Kryzys 0:2

63e minuut.
Postelnicu heeft problemen om de bal te vangen. Deyna is nu in balbezit. Deyna passt de bal met de wreef. Rabiński is nu in balbezit. Rabiński draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
Palacio geeft een hoge lob. Klungelig pakt Antić de bal. Kuterman bereikt de bal nog maar net als eerste. Antić verovert de bal door een tackle van achteren. Antić draait met de bal, schiet en ... Amirullah verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Antić rent richting de bal. Antić draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

85e minuut.
Matusiak met een sublieme pass. Kanarski bereikt de bal nog maar net als eerste. Palacio onderschept slim de pass. Gec bereikt de bal nog maar net als eerste. Gec draait met de bal, schiet en ... Amirullah verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

87e minuut.
Antić is nu in balbezit. Gec is nu in balbezit. Antić rent richting de bal. Antić schiet op doel. Kuterman probeert de bal aan de voet te houden.
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Paolillo zal de hoekschop nemen. Fornasieri kopt de bal weg. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Antić rent richting de bal. Antić schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Paryzewo FC - FC Kryzys 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Paryzewo FC 67%, FC Kryzys 33%.
Paryzewo FC - FC Kryzys 0:3