Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Salejkum Cracovia1906Krakow
moja 4132 Tactiek V
53% Balbezit 47%
40% Spel op eigen helft 60%
10 Doelpogingen 3
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
47.9 gemiddelde waardering 40
solid Schieten good
adequate Passen average
good Verdedigen good


3e minuut.
Pietrzykowski passt de bal in één keer door. Grzyb bereikt de bal nog maar net als eerste. Grzyb passt de bal met de wreef. Jerlicz rent richting de bal. Jerlicz geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

14e minuut.
Prgin rent richting de bal. Grzyb onderschept slim de pass. Grzyb probeert naar een medespeler te passen. Pietrzykowski is nu in balbezit. Pietrzykowski draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

17e minuut.
Pietrzykowski met de inworp. Grzyb is nu in balbezit. Grzyb geeft de bal voor. Jochner is nu in balbezit. Jochner draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Jochner is nu in balbezit. Jochner passt de bal zonder na te denken. Grzyb is nu in balbezit. Grzyb schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Salejkum - Cracovia1906Krakow 1:0

34e minuut.
Pietrzykowski geeft een hoge lob. Hrnček met een sublieme pass. Klungelig pakt Sarabia de bal. Hrnček rent richting de bal. Hrnček geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

39e minuut.
Lenart bereikt de bal nog maar net als eerste. Sarabia is nu in balbezit. Sarabia passt de bal zonder na te denken. Jochner is nu in balbezit. Jochner haalt uit met een fantastische trap. Galdós kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Grzyb bereikt de bal nog maar net als eerste. Grzyb haalt uit met een fantastische trap. Galdós bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Salejkum 38%, Cracovia1906Krakow 62%.
FC Salejkum - Cracovia1906Krakow 1:0

53e minuut.
Sarabia is nu in balbezit. Sarabia passt de bal zonder na te denken. Hrnček is nu in balbezit. Hrnček draait met de bal, schiet en ... Galdós maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.

64e minuut.
Kollár bereikt de bal nog maar net als eerste. Jerlicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Kollár onderschept slim de pass. Kollár schiet op doel. Cowan probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC Salejkum - Cracovia1906Krakow 1:1

71e minuut.
Grzyb geeft een hoge lob. Galdós probeert naar een medespeler te passen. Jerlicz kopt de bal weg. Sarabia rent richting de bal. Sarabia schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Salejkum 41%, Cracovia1906Krakow 59%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC Salejkum - Cracovia1906Krakow 1:1