Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
TS Prawie Boscy Sk Pawski
Boscy Tactiek trzecia
48% Balbezit 52%
72% Spel op eigen helft 28%
4 Doelpogingen 21
5 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
43.2 gemiddelde waardering 46.4
goed Schieten uitstekend
matig Passen redelijk
goed Verdedigen goed


3e minuut.
Kluzek rent richting de bal. Barberis onderschept slim de pass. Barberis passt de bal met de wreef. Sobczyński rent richting de bal. Sobczyński speelt de bal door.
De bal gaat maar net naast.

5e minuut.
Barberis probeert naar een medespeler te passen. Liga rent richting de bal. Liga passt de bal met de wreef. Kłopot rent richting de bal. Kłopot schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

7e minuut.
Roussey probeert de bal met de borst te controleren. Kluzek is nu in balbezit. Roussey legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Kluzek is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Kluzek neemt zijn aanloop. Rehák probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

10e minuut.
Kluzek bereikt de bal nog maar net als eerste. Kluzek speelt de bal door. Baytar bereikt de bal nog maar net als eerste. Baytar schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
TS Prawie Boscy - Sk Pawski 0:1

13e minuut.
MacVanish heeft problemen om de bal te vangen. Janecký onderschept slim de pass. Janecký probeert naar een medespeler te passen. Kluzek bereikt de bal nog maar net als eerste. Kluzek draait met de bal, schiet en ... Rehák probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

16e minuut.
Barberis verovert de bal door een tackle van achteren. Dazin is nu in balbezit. Met opzet legt Barberis zijn tegenspeler op de grond. Barberis krijgt een gele kaart.

17e minuut.
Michoń geeft een hoge lob. Sobczyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Boguś onderschept slim de pass. Boguś geeft een lange en hoge pass. Kłopot krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Helvei is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Kłopot. Helvei is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Dazin zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Ambroszkiewicz springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Janecký passt de bal in één keer door. Ambroszkiewicz rent richting de bal. Ambroszkiewicz speelt de bal door. Baytar is nu in balbezit. Baytar haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

27e minuut.
Sobczyński verovert de bal door een tackle van achteren. Başardı onderschept slim de pass. Başardı met een sublieme pass. Kluzek rent richting de bal. Kluzek haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Boguś bereikt de bal nog maar net als eerste. Boguś geeft een hoge lob. Chavez probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Kłopot is nu in balbezit. Kłopot schiet op doel. Skorża bokst de bal weg.

33e minuut.
Başardı verovert de bal door een tackle van achteren. Başardı probeert naar een medespeler te passen. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Sobczyński zal de hoekschop nemen. Baytar krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

36e minuut.
Chavez geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Mendozzi de bal onder controle te krijgen. Ambroszkiewicz rent richting de bal. Ambroszkiewicz haalt uit met een fantastische trap. Rehák maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
TS Prawie Boscy - Sk Pawski 0:2

41e minuut.
Ambroszkiewicz rent richting de bal. Ambroszkiewicz passt de bal zonder na te denken. Baytar bereikt de bal nog maar net als eerste. Baytar draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
TS Prawie Boscy - Sk Pawski 0:3

43e minuut.
Başardı geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Sobczyński met de inworp. Baytar bereikt de bal nog maar net als eerste. Baytar draait met de bal, schiet en ... Rehák kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

45e minuut.
Janecký geeft een hoge lob. Baytar rent richting de bal. Roussey schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Roussey krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: TS Prawie Boscy 75%, Sk Pawski 25%.
TS Prawie Boscy - Sk Pawski 0:3

55e minuut.
Baytar rent richting de bal. Roussey verovert de bal door een tackle van achteren. Sobczyński onderschept slim de pass. Kluzek rent richting de bal. Kluzek haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Macchi rent richting de bal. Macchi geeft een hoge lob. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Janecký zal de hoekschop nemen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Ambroszkiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Ambroszkiewicz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
TS Prawie Boscy - Sk Pawski 0:4

60e minuut.
Inworp. Husejko komt het veld opgelopen.

63e minuut.
Inworp. Janecký zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kluzek rent richting de bal. Kluzek schiet op doel. Başardı probeert de bal aan de voet te houden. Rehák probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

63e minuut.
Kluzek rent richting de bal. Kluzek passt de bal in één keer door. Liga speelt de bal door. Baytar is nu in balbezit. Baytar draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
TS Prawie Boscy - Sk Pawski 0:5

77e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Pivko komt het veld opgelopen.

78e minuut.
Roussey trapt de bal weg. Dazin kopt de bal weg. Daar is Barberis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sobczyński rent richting de bal. Sobczyński speelt de bal door.
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
Helvei bereikt de bal nog maar net als eerste. Helvei probeert naar een medespeler te passen. Macchi rent richting de bal. Ambroszkiewicz verovert de bal door een tackle van achteren. Ambroszkiewicz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
TS Prawie Boscy - Sk Pawski 0:6

80e minuut.
Fojt komt het veld opgelopen.

89e minuut.
Macchi geeft een hoge lob. Inworp. Janecký zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kluzek is nu in balbezit. Kluzek haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

90e minuut.
Chavez geeft de bal voor. Ambroszkiewicz kopt de bal weg. Kluzek probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Baytar rent richting de bal. Baytar draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: TS Prawie Boscy 70%, Sk Pawski 30%.
TS Prawie Boscy - Sk Pawski 0:6