Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
KS Stawiszyn LKS Zapora
Testowa Tactiek 442
55% Balbezit 45%
34% Spel op eigen helft 66%
23 Doelpogingen 3
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
55.4 gemiddelde waardering 47.1
uitstekend Schieten goed
uitstekend Passen solide
zeer goed Verdedigen goed


1e minuut.
Kondzioł probeert naar een medespeler te passen. Ganso probeert naar een medespeler te passen. Olędzki bereikt de bal nog maar net als eerste. Olędzki schiet op doel. Gabsi probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Stawiszyn - LKS Zapora 1:0

2e minuut.
Klungelig pakt Wolański de bal. Ganso verovert de bal door een tackle van achteren. Ganso passt de bal in één keer door. Olędzki rent richting de bal. Olędzki schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

5e minuut.
Aldana verovert de bal door een tackle van achteren. Čelikovský is nu in balbezit. Kamber begaat een overtreding. Kamber krijgt een gele kaart.

5e minuut.
Bowsza speelt de bal door. Ganso bereikt de bal nog maar net als eerste. Ganso passt de bal met de wreef. Olędzki is nu in balbezit. Olędzki schiet op doel. Gabsi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

9e minuut.
Mantzoukis probeert naar een medespeler te passen. Kamber heeft problemen om de bal te vangen. Kamber passt de bal zonder na te denken. Olędzki rent richting de bal. Olędzki schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

17e minuut.
Kubot is nu in balbezit. Kubot geeft een lange en hoge pass. Kamber rent richting de bal. Kamber geeft een hoge lob. Klungelig pakt Białostocki de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Gabsi speelt de bal door. Kondzioł kopt de bal weg. Olędzki heeft problemen om de bal te vangen. Olędzki schiet op doel. Gabsi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Olędzki is nu in balbezit. Olędzki haalt uit met een fantastische trap. Gabsi maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Ganso rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Kluzek. Ganso raakt geblesseerd tijdens het duel. Szkiełko zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Ganso kopt de bal weg. Szkiełko bereikt de bal nog maar net als eerste. Ganso geeft een lange en hoge pass. Olędzki maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Kamber bereikt de bal nog maar net als eerste. Kamber speelt de bal door. Mantzoukis probeert naar een medespeler te passen. Olędzki is nu in balbezit. Olędzki schiet op doel. Gabsi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

28e minuut.
Betancourt met de inworp. Kamber bereikt de bal nog maar net als eerste. Kamber passt de bal zonder na te denken. Mantzoukis is nu in balbezit. Mantzoukis draait met de bal, schiet en ... Gabsi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

30e minuut.
Ganso speelt de bal door. Mantzoukis heeft problemen om de bal te vangen. Mantzoukis met een sublieme pass. Olędzki bereikt de bal nog maar net als eerste. Olędzki schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Čelikovský kopt de bal weg. Kisiov rent richting de bal. Czarnecki onderschept slim de pass. Czarnecki schiet op doel. Damián probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
KS Stawiszyn - LKS Zapora 1:1

32e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Szkiełko geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Mantzoukis rent richting de bal. Mantzoukis draait met de bal, schiet en ... Gabsi maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Stawiszyn - LKS Zapora 2:1

36e minuut.
Klungelig pakt Kamber de bal. Kamber passt de bal in één keer door. Mantzoukis probeert naar een medespeler te passen. Olędzki rent richting de bal. Olędzki draait met de bal, schiet en ... Paal! Gabsi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

40e minuut.
Čelikovský speelt de bal door. Kondzioł speelt de bal door. Kamber probeert naar een medespeler te passen. Olędzki is nu in balbezit. Olędzki schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Stawiszyn - LKS Zapora 3:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KS Stawiszyn 35%, LKS Zapora 65%.
KS Stawiszyn - LKS Zapora 3:1

54e minuut.
Torales probeert naar een medespeler te passen. Bowsza bereikt de bal nog maar net als eerste. Bowsza geeft de bal voor. Olędzki is nu in balbezit. Olędzki schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Stawiszyn - LKS Zapora 4:1

55e minuut.
Raccar komt het veld opgelopen.

57e minuut.
Kondzioł heeft problemen om de bal te vangen. Torales met een sublieme pass. Budka speelt de bal door. Raccar is nu in balbezit. Raccar draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Filippas komt het veld opgelopen.

61e minuut.
Kondzioł probeert naar een medespeler te passen. Čelikovský geeft een hoge lob. Klungelig pakt Czarnecki de bal. Kisiov speelt de bal door. Torales geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
Inworp. Hordyński komt het veld opgelopen.

78e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Li komt het veld opgelopen.

81e minuut.
Mantzoukis rent richting de bal. Mantzoukis passt de bal zonder na te denken. Hordyński rent richting de bal. Kamber onderschept slim de pass. Kamber schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

82e minuut.
Filippas kopt de bal weg. Ganso probeert naar een medespeler te passen. Białostocki heeft problemen om de bal te vangen. Olędzki rent richting de bal. Olędzki schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
Doeltrap. Müller komt het veld opgelopen.

88e minuut.
Inworp. Vento komt het veld opgelopen.

90e minuut.
Hordyński rent richting de bal. Hordyński probeert naar een medespeler te passen. Li met een sublieme pass. Müller is nu in balbezit. Müller draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KS Stawiszyn 32%, LKS Zapora 68%.
KS Stawiszyn - LKS Zapora 4:1