Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
LKS Zapora TS Prawie Boscy
442 Tactiek Boscy
54% Balbezit 46%
39% Spel op eigen helft 61%
15 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
49.4 gemiddelde waardering 42.5
solide Schieten goed
solide Passen matig
redelijk Verdedigen goed


3e minuut.
Liga speelt de bal door. MacVanish probeert de bal aan de voet te houden. MacVanish probeert naar een medespeler te passen. Kłopot rent richting de bal. Kłopot schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

4e minuut.
Liga rent richting de bal. Liga geeft een hoge lob. Daar is Filippas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cachola rent richting de bal. Cachola haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Liga rent richting de bal. Liga passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt MacVanish de bal. MacVanish geeft de bal voor. Cachola maakt een snoekduik en kopt de bal. Gabsi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

21e minuut.
Roussey met een sublieme pass. Misiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Misiewicz geeft een hoge lob. Klungelig pakt Cecere de bal. Cecere haalt uit met een fantastische trap. Rehák kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

28e minuut.
Liga geeft de bal voor. Kłopot bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Torales. Kłopot raakt geblesseerd tijdens het duel. Kłopot komt bij de bal en schiet.
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Torales verovert de bal door een tackle van achteren. Torales speelt de bal door. Jusufranić met een sublieme pass. Cecere rent richting de bal. Cecere schiet op doel. Rehák verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

35e minuut.
Barberis passt de bal met de wreef. Misiewicz heeft problemen om de bal te vangen. Misiewicz met een sublieme pass. Czarnecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Czarnecki draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Liga rent richting de bal. Kłopot rent richting de bal. Kłopot schiet op doel. Cachola probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
LKS Zapora - TS Prawie Boscy 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: LKS Zapora 42%, TS Prawie Boscy 58%.
LKS Zapora - TS Prawie Boscy 0:1

46e minuut.
Raccar komt het veld opgelopen.

46e minuut.
Barberis rent richting de bal. Raccar onderschept slim de pass. Raccar passt de bal met de wreef. Cecere is nu in balbezit. Cecere schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

53e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Čelikovský komt het veld opgelopen.

59e minuut.
Kubot geeft de bal voor. Čelikovský kopt de bal weg. Raccar bereikt de bal nog maar net als eerste. Raccar schiet op doel. Rehák werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
LKS Zapora - TS Prawie Boscy 1:1

63e minuut.
Doeltrap. Husejko komt het veld opgelopen.

65e minuut.
Inworp. Cuper komt het veld opgelopen.

68e minuut.
Čelikovský met een sublieme pass. MacVanish heeft problemen om de bal te vangen. Jusufranić met een sublieme pass. Cecere is nu in balbezit. Cecere schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
Jusufranić rent richting de bal. Jusufranić passt de bal met de wreef. Raccar bereikt de bal nog maar net als eerste. Cecere is nu in balbezit. Cecere haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Pivko komt het veld opgelopen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Jusufranić zal de hoekschop nemen. Cecere kopt de bal weg.
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Inworp. Husejko met de inworp. Čelikovský bereikt de bal nog maar net als eerste. Barberis verovert de bal door een tackle van achteren. Barberis geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
Inworp. Fojt komt het veld opgelopen.

86e minuut.
Kubot met een sublieme pass. Jusufranić probeert naar een medespeler te passen. Başardı is nu in balbezit. Cecere verovert de bal door een tackle van achteren. Cecere passt de bal met de wreef. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Raccar bereikt de bal nog maar net als eerste. Raccar draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
LKS Zapora - TS Prawie Boscy 2:1

90e minuut.
Barberis passt de bal zonder na te denken. Başardı heeft problemen om de bal te vangen. Başardı passt de bal zonder na te denken. Pivko rent richting de bal. Pivko geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: LKS Zapora 35%, TS Prawie Boscy 65%.
LKS Zapora - TS Prawie Boscy 2:1