Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Umbertos Blazersi
taksa 442a Tactiek Własna
51% Balbezit 49%
46% Spel op eigen helft 54%
16 Doelpogingen 2
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 1
56.3 gemiddelde waardering 47.3
zeer goed Schieten redelijk
solide Passen goed
uitstekend Verdedigen solide


4e minuut.
Viscol geeft de bal voor. Ege bereikt de bal nog maar net als eerste. Samur onderschept slim de pass. Samur draait met de bal, schiet en ... Gaspar probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Odrwąż passt de bal zonder na te denken. Şeitan is nu in balbezit. Şeitan passt de bal zonder na te denken. Blaut rent richting de bal. Blaut draait met de bal, schiet en ... Krasnodębski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Ionaş rent richting de bal. Ionaş geeft de bal voor. Daar is Hammarhjärta, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hammarhjärta geeft een hoge lob. Marchisio krijgt zijn hoofd ertegen. Krasnodębski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

20e minuut.
Şeitan met een snelle inworp. Odrwąż rent richting de bal. Odrwąż geeft een lange en hoge pass. Marchisio bereikt de bal nog maar net als eerste. Marchisio schiet op doel. Krasnodębski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

23e minuut.
Odrwąż probeert naar een medespeler te passen. Wyrwas geeft de bal voor. Beszczyński rent richting de bal. Blaut is nu in balbezit. Blaut schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Ðerisilo geeft de bal voor. Daar is Odrwąż, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Odrwąż met een sublieme pass. Blaut bereikt de bal nog maar net als eerste. Blaut draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Odrwąż is nu in balbezit. Odrwąż met een sublieme pass. Klungelig pakt Marchisio de bal. Blaut bereikt de bal nog maar net als eerste. Blaut haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

35e minuut.
Şeitan passt de bal in één keer door. Cabelo bereikt de bal nog maar net als eerste. Blaut onderschept slim de pass. Blaut schiet op doel. Krasnodębski probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Odrwąż bereikt de bal nog maar net als eerste. Şeitan is nu in balbezit. Şeitan probeert naar een medespeler te passen. Blaut rent richting de bal. Blaut schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Umbertos 55%, Blazersi 45%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC Umbertos - Blazersi 0:0

48e minuut.
Marchisio is nu in balbezit. Marchisio geeft een hoge lob. Daar is Arévalo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Marchisio is nu in balbezit. Marchisio draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

50e minuut.
Ðerisilo met een sublieme pass. Odrwąż geeft een hoge lob. Marchisio kopt de bal weg. Blaut bereikt de bal nog maar net als eerste. Blaut haalt uit met een fantastische trap. Krasnodębski bokst de bal weg.

57e minuut.
Hammarhjärta probeert naar een medespeler te passen. Marchisio rent richting de bal. Blaut is nu in balbezit. Blaut schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Umbertos - Blazersi 1:0

68e minuut.
Ionaş rent richting de bal. Şeitan onderschept slim de pass. Şeitan speelt de bal door. Blaut rent richting de bal. Blaut haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

75e minuut.
Sulei met een sublieme pass. Beszczyński speelt de bal door. Daar is Marchisio, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Marchisio schiet op doel. Krasnodębski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Umbertos - Blazersi 2:0

77e minuut.
Viscol rent richting de bal. Beszczyński onderschept slim de pass. Beszczyński probeert naar een medespeler te passen. Blaut rent richting de bal. Blaut schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

82e minuut.
Odrwąż bereikt de bal nog maar net als eerste. Odrwąż geeft een lange en hoge pass. Blaut springt en kopt de bal. Na een snelle pass probeert Sulei de bal onder controle te krijgen. Krasnodębski probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Umbertos - Blazersi 3:0

84e minuut.
Beszczyński met de inworp. Odrwąż bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Gomes de Melo zijn tegenspeler op de grond. Directe rode kaart, Gomes de Melo moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Gomes de Melo schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Umbertos 37%, Blazersi 63%.
FC Umbertos - Blazersi 3:0