Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Zbrosławice Podolanka
424 Tactiek nowa1
57% Balbezit 43%
40% Spel op eigen helft 60%
7 Doelpogingen 13
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
50.3 gemiddelde waardering 44.5
good Schieten solid
solid Passen average
very good Verdedigen good


3e minuut.
Wyczałkowski is nu in balbezit. Wyczałkowski geeft een lange en hoge pass. van der Lem bereikt de bal nog maar net als eerste. van der Lem haalt uit met een fantastische trap. Abadan maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Zbrosławice - Podolanka 0:1

14e minuut.
Abadan speelt de bal door. Wyczałkowski kopt de bal weg. Klungelig pakt Vespi de bal. Vespi geeft de bal voor. Bertoche kopt de bal weg. Kerremans probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

21e minuut.
van der Lem heeft problemen om de bal te vangen. Forc is nu in balbezit. van der Lem rent richting de bal. van der Lem haalt uit met een fantastische trap. Abadan probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Zbrosławice - Podolanka 0:2

35e minuut.
Vidanov rent richting de bal. Karniszowaty onderschept slim de pass. Karniszowaty probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt van der Lem de bal. van der Lem haalt uit met een fantastische trap. Abadan probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

39e minuut.
Karniszowaty kopt de bal weg. Forc probeert naar een medespeler te passen. van der Lem heeft problemen om de bal te vangen. van der Lem haalt uit met een fantastische trap. Abadan probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Zbrosławice - Podolanka 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Zbrosławice 49%, Podolanka 51%.
FC Zbrosławice - Podolanka 0:3

49e minuut.
Morgado bereikt de bal nog maar net als eerste. Morgado geeft een hoge lob. Bereau kopt de bal weg. Górski is nu in balbezit. Górski draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

54e minuut.
Karniszowaty verovert de bal door een tackle van achteren. Karniszowaty speelt de bal door. van der Lem is nu in balbezit. van der Lem schiet op doel. Morgado probeert de bal aan de voet te houden. Abadan probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Forc bereikt de bal nog maar net als eerste. Forc schiet op doel. Abadan werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Zbrosławice - Podolanka 0:4

64e minuut.
Gábris geeft de bal voor. Bereau kopt de bal weg. Geppert speelt de bal door. van der Lem heeft problemen om de bal te vangen. van der Lem schiet op doel. Abadan verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

81e minuut.
de Quadros geeft de bal voor. Abadan met een sublieme pass. Vidanov kopt de bal weg. Górski is nu in balbezit. Górski haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
Bereau geeft een lange en hoge pass. Inworp. Bertoche met een snelle inworp. Laraignee rent richting de bal. Laraignee geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
Kerremans trapt de bal weg van het doel. Klungelig pakt Vidanov de bal. Karniszowaty speelt de bal door. van der Lem is nu in balbezit. van der Lem draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
Gábris probeert de bal met de borst te controleren. Gábris geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Laraignee de bal onder controle te krijgen. Laraignee haalt uit met een fantastische trap. Kerremans probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Zbrosławice - Podolanka 1:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Zbrosławice 31%, Podolanka 69%.
FC Zbrosławice - Podolanka 1:4