Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Zbrosławice Pszczółki
352 Tactiek głowna
53% Balbezit 47%
39% Spel op eigen helft 61%
21 Doelpogingen 4
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
49.9 gemiddelde waardering 50.3
solide Schieten solide
zeer goed Passen goed
solide Verdedigen goed


3e minuut.
Kabel geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Vespi met een snelle inworp. Vidanov is nu in balbezit. Vidanov schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

5e minuut.
Počina is nu in balbezit. Počina probeert naar een medespeler te passen. Somlyódy bereikt de bal nog maar net als eerste. Somlyódy draait met de bal, schiet en ... Abadan werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Zbrosławice - Pszczółki 0:1

8e minuut.
Badea met een sublieme pass. Laraignee bereikt de bal nog maar net als eerste. Runturambi begaat een overtreding. Runturambi krijgt een gele kaart. Laraignee raakt geblesseerd tijdens het duel. Vidanov met een snel genomen vrije trap. Górski bereikt de bal nog maar net als eerste. Górski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC Zbrosławice - Pszczółki 1:1

19e minuut.
Badea speelt de bal door. Laraignee rent richting de bal. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Babati geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Laraignee springt en kopt de bal. Plăvoi bokst de bal weg.

22e minuut.
Runturambi met een sublieme pass. Górski rent richting de bal. Kabel tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Kabel krijgt een gele kaart. Górski raakt geblesseerd tijdens het duel. Vidanov zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Laraignee springt en kopt de bal. Plăvoi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Górski rent richting de bal. Górski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Zbrosławice - Pszczółki 2:1

23e minuut.
Vespi rent richting de bal. Fabiniak verovert de bal door een tackle van achteren. Fabiniak speelt de bal door. Radizlović is nu in balbezit. Radizlović haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

28e minuut.
Babati met een snelle inworp. Morgado rent richting de bal. Morgado geeft een lange en hoge pass. Górski bereikt de bal nog maar net als eerste. Górski haalt uit met een fantastische trap. Plăvoi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Laraignee bereikt de bal nog maar net als eerste. Laraignee haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Zbrosławice - Pszczółki 3:1

37e minuut.
Górski is nu in balbezit. Kabel bereikt de bal nog maar net als eerste. Kabel passt de bal in één keer door. Morgado geeft een hoge lob. Laraignee maakt een snoekduik en kopt de bal. Plăvoi bokst de bal weg. Laraignee rent richting de bal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Zbrosławice 39%, Pszczółki 61%.
FC Zbrosławice - Pszczółki 3:1

46e minuut.
Babati is nu in balbezit. Babati geeft een hoge lob. Górski bereikt de bal nog maar net als eerste. Górski haalt uit met een fantastische trap. Plăvoi werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

49e minuut.
Babati bereikt de bal nog maar net als eerste. Babati passt de bal in één keer door. Laraignee is nu in balbezit. Laraignee draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Zbrosławice - Pszczółki 4:1

54e minuut.
Laraignee rent richting de bal. Łomczyk rent richting de bal. Laraignee onderschept slim de pass. Laraignee haalt uit met een fantastische trap. Plăvoi werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Zbrosławice - Pszczółki 5:1

57e minuut.
Plăvoi met een sublieme pass. Runturambi probeert de bal met de borst te controleren. Runturambi met een sublieme pass. Kuyckx is nu in balbezit. Kuyckx draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
Kubinyi bereikt de bal nog maar net als eerste. Kubinyi geeft een hoge lob. Laraignee bereikt de bal nog maar net als eerste. Górski is nu in balbezit. Górski schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
Morgado bereikt de bal nog maar net als eerste. Morgado speelt de bal door. Górski bereikt de bal nog maar net als eerste. Górski draait met de bal, schiet en ... Plăvoi maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Zbrosławice - Pszczółki 6:1

73e minuut.
Radizlović geeft de bal voor. Kubinyi speelt de bal door. Klungelig pakt Babati de bal. Počina bereikt de bal nog maar net als eerste. Počina geeft de bal voor. Abadan probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

80e minuut.
Badea met een sublieme pass. Klungelig pakt Laraignee de bal. Łomczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Laraignee verovert de bal door een tackle van achteren. Laraignee draait met de bal, schiet en ... Plăvoi bokst de bal weg. Laraignee rent richting de bal. Laraignee schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Zbrosławice - Pszczółki 7:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Zbrosławice 39%, Pszczółki 61%.
FC Zbrosławice - Pszczółki 7:1