Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC JANOW YuthFC
GTC Tactiek ws
52% Balbezit 48%
40% Spel op eigen helft 60%
19 Doelpogingen 4
4 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
1 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
55.9 gemiddelde waardering 34.6
outstanding Schieten adequate
good Passen poor
very good Verdedigen adequate


8e minuut.
Gîrbaciu is nu in balbezit. Wars onderschept slim de pass. Wars probeert naar een medespeler te passen. Łokietek is nu in balbezit. Łokietek schiet op doel. Deodoro kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

9e minuut.
Wars bereikt de bal nog maar net als eerste. Ostafiński rent richting de bal. Wars tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Ostafiński raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Ostafiński kan niet meer verder spelen. Pajęcki komt het veld opgelopen.

13e minuut.
Deodoro probeert naar een medespeler te passen. Koźmiński met een sublieme pass. Gîrbaciu heeft problemen om de bal te vangen. Wars is nu in balbezit. Wars schiet op doel. Deodoro verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

15e minuut.
Gîrbaciu probeert de bal met de borst te controleren. Gîrbaciu passt de bal met de wreef. Krišanović rent richting de bal. Moldani onderschept slim de pass. Moldani geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Wars rent richting de bal. Wars schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC JANOW - YuthFC 1:0

18e minuut.
Kanik verovert de bal door een tackle van achteren. Kasiarz rent richting de bal. Kasiarz passt de bal zonder na te denken. Wars is nu in balbezit. Wars schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Deodoro maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC JANOW - YuthFC 2:0

21e minuut.
Krišanović rent richting de bal. King is nu in balbezit. King passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Wichura de bal. Wichura haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Anioła trapt de bal weg van het doel. Kasiarz bereikt de bal nog maar net als eerste. Kasiarz geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

23e minuut.
Łokietek rent richting de bal. Wars rent richting de bal. Łokietek rent richting de bal. Łokietek schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC JANOW - YuthFC 3:0

37e minuut.
Chromik is nu in balbezit. Moldani speelt de bal door. Burek met een sublieme pass. Wars rent richting de bal. Wars schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Burek kopt de bal weg. Łokietek rent richting de bal. Łokietek passt de bal met de wreef. Wars heeft problemen om de bal te vangen. Wars draait met de bal, schiet en ... Deodoro kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Muzek bereikt de bal nog maar net als eerste. Muzek schiet op doel. De bal raakt de paal. Deodoro verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Muzek rent richting de bal. Muzek draait met de bal, schiet en ... Deodoro bokst de bal weg.

43e minuut.
Tămâie met een sublieme pass. Wichura rent richting de bal. Kasiarz schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Kasiarz naar de kleedkamers voor een vroege douche.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC JANOW 43%, YuthFC 57%.
FC JANOW - YuthFC 3:0

46e minuut.
Wichura heeft problemen om de bal te vangen. Łokietek verovert de bal door een tackle van achteren. Łokietek passt de bal zonder na te denken. Wars bereikt de bal nog maar net als eerste. Wars schiet op doel. Deodoro bokst de bal weg.

47e minuut.
Burek met de inworp. Koźmiński rent richting de bal. Koźmiński geeft een lange en hoge pass. Łokietek rent richting de bal. Łokietek haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
FC JANOW - YuthFC 4:0

56e minuut.
Wars bereikt de bal nog maar net als eerste. Muzek bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Bralewski zijn tegenspeler op de grond. Bralewski krijgt een gele kaart. Muzek is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Burek komt bij de bal en schiet.
Dat scheelde niet veel!

57e minuut.
Tămâie passt de bal zonder na te denken. Wichura is nu in balbezit. Kościuszko begaat een overtreding. Wichura raakt geblesseerd tijdens het duel. Krišanović wilt de vrije trap nemen.
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
Łokietek bereikt de bal nog maar net als eerste. Łokietek geeft de bal voor. Klungelig pakt Pajęcki de bal. Wars rent richting de bal. Wars draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
Carrera rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van King. Carrera raakt geblesseerd tijdens het duel. Burek zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. ibn Mandione heeft problemen om de bal te vangen. Łokietek is nu in balbezit. Łokietek schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Wars heeft problemen om de bal te vangen. Muzek rent richting de bal. Muzek haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC JANOW - YuthFC 5:0

77e minuut.
Bergamo met een snelle inworp. Gîrbaciu rent richting de bal. Gîrbaciu passt de bal zonder na te denken. Wichura bereikt de bal nog maar net als eerste. Wichura schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Burek met de inworp. Łokietek bereikt de bal nog maar net als eerste. Łokietek draait met de bal, schiet en ... Deodoro werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

85e minuut.
Koźmiński rent richting de bal. Koźmiński speelt de bal door. Łokietek probeert naar een medespeler te passen. Muzek bereikt de bal nog maar net als eerste. Muzek draait met de bal, schiet en ... Deodoro verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

88e minuut.
Gîrbaciu is nu in balbezit. King bereikt de bal nog maar net als eerste. Muzek tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Muzek krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC JANOW 36%, YuthFC 64%.
FC JANOW - YuthFC 5:0