Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Utex ROW Rybnik Małogoszcz United
ddd Tactiek A.Fergusona 2
47% Balbezit 53%
51% Spel op eigen helft 49%
8 Doelpogingen 17
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
52.8 gemiddelde waardering 59.7
good Schieten very good
very good Passen excellent
solid Verdedigen solid


16e minuut.
Inworp. Fierli met de inworp. Biesiekierski met een sublieme pass. Zrnić rent richting de bal. Zrnić draait met de bal, schiet en ... Leonardo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

18e minuut.
Białożyński speelt de bal door. Jeannin bereikt de bal nog maar net als eerste. Jeannin passt de bal zonder na te denken. Zrnić bereikt de bal nog maar net als eerste. Zrnić schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Zrnić rent richting de bal. Molinetti bereikt de bal nog maar net als eerste. Zrnić begaat een overtreding. Zrnić krijgt een gele kaart.

24e minuut.
Albulescu rent richting de bal. Albulescu geeft een hoge lob. Zrnić bereikt de bal nog maar net als eerste. Zrnić haalt uit met een fantastische trap. Leonardo maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Utex ROW Rybnik - Małogoszcz United 0:1

28e minuut.
Savasta bereikt de bal nog maar net als eerste. Fierli verovert de bal door een tackle van achteren. Fierli met een sublieme pass. Zrnić rent richting de bal. Zrnić haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Fierli met een sublieme pass. Albulescu rent richting de bal. Albulescu probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Jeannin de bal. Jeannin draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Cannova kopt de bal weg. Jeannin speelt de bal door. Albulescu rent richting de bal. Albulescu geeft een lange en hoge pass. Zrnić maakt een snoekduik en kopt de bal. Leonardo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

42e minuut.
Fierli is nu in balbezit. Fierli geeft een lange en hoge pass. Zrnić bereikt de bal nog maar net als eerste. Zrnić haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Utex ROW Rybnik - Małogoszcz United 0:2

44e minuut.
Savasta rent richting de bal. Savasta geeft een lange en hoge pass. Pelágio is nu in balbezit. Pelágio draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Utex ROW Rybnik - Małogoszcz United 1:2

45e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Cabal komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Utex ROW Rybnik 51%, Małogoszcz United 49%.
Utex ROW Rybnik - Małogoszcz United 1:2

50e minuut.
Savasta is nu in balbezit. Mundev verovert de bal door een tackle van achteren. Mundev speelt de bal door. Zrnić heeft problemen om de bal te vangen. Zrnić draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

52e minuut.
Biesiekierski bereikt de bal nog maar net als eerste. Biesiekierski passt de bal met de wreef. Zrnić is nu in balbezit. Zrnić haalt uit met een fantastische trap. Leonardo maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Utex ROW Rybnik - Małogoszcz United 1:3

55e minuut.
Molinetti rent richting de bal. Zrnić bereikt de bal nog maar net als eerste. Molinetti tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Molinetti krijgt een gele kaart.

60e minuut.
Dworzyński geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Selmi met een snelle inworp. Nerantzopoulos bereikt de bal nog maar net als eerste. Nerantzopoulos draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
Jeannin probeert naar een medespeler te passen. Zrnić is nu in balbezit. Molinetti rent richting de bal. Zrnić onderschept slim de pass. Zrnić schiet op doel. Leonardo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

73e minuut.
Białożyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Pelágio onderschept slim de pass. Mundev legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Mundev krijgt een gele kaart. Pelágio moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Pelágio kan niet meer verder spelen. Linkov komt het veld opgelopen. Savasta neemt de penalty, wat een uithaal! De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Linkov is nu in balbezit. Linkov schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

76e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Venczel komt het veld opgelopen.

80e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Rogiers komt het veld opgelopen. Fierli zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Albulescu geeft een lange en hoge pass. Zrnić springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Klungelig pakt Molinetti de bal. Leonardo werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Utex ROW Rybnik - Małogoszcz United 1:4

85e minuut.
Albulescu met een sublieme pass. Klungelig pakt Rogiers de bal. Rogiers probeert naar een medespeler te passen. Zrnić bereikt de bal nog maar net als eerste. Zrnić haalt uit met een fantastische trap. Leonardo bokst de bal weg.

90e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Fierli met een snelle inworp. Albulescu geeft een lange en hoge pass. Zrnić rent richting de bal. Zrnić schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Utex ROW Rybnik 52%, Małogoszcz United 48%.
Utex ROW Rybnik - Małogoszcz United 1:4