Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
RKS RZECZYCA 2010 Małogoszcz United
4-4-2 nowe Tactiek A.Fergusona 2
40% Balbezit 60%
70% Spel op eigen helft 30%
4 Doelpogingen 36
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
46.6 gemiddelde waardering 58.1
redelijk Schieten uitstekend
solide Passen formidabel
matig Verdedigen zeer goed


2e minuut.
Biesiekierski probeert naar een medespeler te passen. Albulescu is nu in balbezit. Albulescu met een sublieme pass. Zrnić rent richting de bal. Zrnić draait met de bal, schiet en ... Hubner verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

6e minuut.
Zrnić passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Kurdubski de bal. Kurdubski passt de bal in één keer door. Argeşeanu is nu in balbezit. Argeşeanu draait met de bal, schiet en ... Braconnie probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

8e minuut.
Biesiekierski speelt de bal door. Jeannin controleert de bal met de borst. Jeannin passt de bal zonder na te denken. Zrnić rent richting de bal. Zrnić schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Fierli onderschept slim de pass. Fierli passt de bal in één keer door. Albulescu rent richting de bal. Albulescu geeft een hoge lob. Zrnić maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

19e minuut.
Albulescu is nu in balbezit. Albulescu geeft de bal voor. Zrnić is nu in balbezit. Zrnić draait met de bal, schiet en ... Hubner werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
RKS RZECZYCA 2010 - Małogoszcz United 0:1

25e minuut.
Inworp. van der Woude zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Giannico met een sublieme pass. Rapace rent richting de bal. Rapace haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
RKS RZECZYCA 2010 - Małogoszcz United 1:1

28e minuut.
Hubner probeert naar een medespeler te passen. Fierli kopt de bal weg. Albulescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Albulescu geeft de bal voor. Zrnić maakt een snoekduik en kopt de bal. Hubner bokst de bal weg.

34e minuut.
Fierli passt de bal met de wreef. Albulescu is nu in balbezit. Albulescu geeft de bal voor. Zrnić krijgt zijn hoofd ertegen. Hubner probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Biesiekierski speelt de bal door. Albulescu is nu in balbezit. Albulescu speelt de bal door. Zrnić is nu in balbezit. Zrnić draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Hubner met een harde bal richting middenveld. Fierli kopt de bal weg. Zrnić bereikt de bal nog maar net als eerste. Zrnić schiet op doel. Hubner bokst de bal weg.

45e minuut.
Albulescu geeft de bal voor. Klungelig pakt Tőzsér de bal. Zrnić is nu in balbezit. Zrnić haalt uit met een fantastische trap. Hubner werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: RKS RZECZYCA 2010 66%, Małogoszcz United 34%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
RKS RZECZYCA 2010 - Małogoszcz United 1:1

46e minuut.
Cabal komt het veld opgelopen.

52e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Hubner trapt de bal weg. Fierli kopt de bal weg. Zrnić rent richting de bal. Zrnić haalt uit met een fantastische trap. Hubner verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

59e minuut.
Zrnić probeert naar een medespeler te passen. Albulescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Albulescu probeert naar een medespeler te passen. Daar is Zrnić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zrnić haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Cabal trapt de bal weg. Kurdubski kopt de bal weg. Zrnić is nu in balbezit. Zrnić draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
Biesiekierski probeert naar een medespeler te passen. Jeannin rent richting de bal. Jeannin geeft een lange en hoge pass. Zrnić bereikt de bal nog maar net als eerste. Zrnić haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
Albulescu geeft een hoge lob. Daar is Jeannin, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zrnić is nu in balbezit. Zrnić haalt uit met een fantastische trap. Hubner werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

75e minuut.
Doeltrap. Cabal trapt de bal weg. Fierli kopt de bal weg. Zrnić bereikt de bal nog maar net als eerste. Zrnić draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
Jeannin is nu in balbezit. Jeannin passt de bal met de wreef. Zrnić bereikt de bal nog maar net als eerste. Zrnić schiet op doel. Hubner probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
RKS RZECZYCA 2010 - Małogoszcz United 1:2

78e minuut.
Venczel komt het veld opgelopen. Een oude blessure zorgt ervoor dat Hubner niet meer kan verder spelen. Rousek komt het veld opgelopen.

81e minuut.
Albulescu is nu in balbezit. Albulescu geeft een lange en hoge pass. Zrnić rent richting de bal. Zrnić haalt uit met een fantastische trap. Tőzsér probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
RKS RZECZYCA 2010 - Małogoszcz United 1:3

86e minuut.
Inworp. Rogiers komt het veld opgelopen.

89e minuut.
Giannico rent richting de bal. Fierli probeert naar een medespeler te passen. Albulescu rent richting de bal. Albulescu geeft de bal voor. Zrnić maakt een snoekduik en kopt de bal. Rousek verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Daar is Tőzsér, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zrnić rent richting de bal. Zrnić haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
RKS RZECZYCA 2010 - Małogoszcz United 1:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: RKS RZECZYCA 2010 74%, Małogoszcz United 26%.
RKS RZECZYCA 2010 - Małogoszcz United 1:4