Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Fc Mimik TSV08`WROCŁAW
LOL Tactiek ts2
51% Balbezit 49%
47% Spel op eigen helft 53%
9 Doelpogingen 8
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
6 Buitenspel 1
57.9 gemiddelde waardering 49
excellent Schieten solid
excellent Passen very good
solid Verdedigen very good


2e minuut.
Amâncio is nu in balbezit. Amâncio geeft een hoge lob. Klungelig pakt Bagietas de bal. Noormaa bereikt de bal nog maar net als eerste. Noormaa schiet op doel. Pajer kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

3e minuut.
Kirkov verovert de bal door een tackle van achteren. Kirkov met een sublieme pass. Binescu geeft een hoge lob. Noormaa heeft problemen om de bal te vangen. Noormaa haalt uit met een fantastische trap. Pajer bokst de bal weg. Osajda is nu in balbezit.
Wat een geweldige kans!

5e minuut.
Gibes verovert de bal door een tackle van achteren. Gibes geeft een hoge lob. Futyma kopt de bal weg. Głazowski is nu in balbezit. Głazowski schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

6e minuut.
Bagietas heeft problemen om de bal te vangen. Bagietas speelt de bal door. Yurttaş rent richting de bal. Futyma onderschept slim de pass. Futyma haalt uit met een fantastische trap. Ziarkowski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

13e minuut.
Binescu speelt de bal door. Doncu bereikt de bal nog maar net als eerste. Doncu passt de bal met de wreef. Noormaa bereikt de bal nog maar net als eerste. Noormaa haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

18e minuut.
Zajdel passt de bal zonder na te denken. Diaconu verovert de bal door een tackle van achteren. Futyma is nu in balbezit. Futyma draait met de bal, schiet en ... Ziarkowski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Mimik - TSV08`WROCŁAW 0:1

28e minuut.
Almendarez met een sublieme pass. Osajda bereikt de bal nog maar net als eerste. Kaczorowski tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Kaczorowski krijgt een gele kaart. Osajda is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De afstand naar het doel is niet zo groot. Almendarez neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Klungelig pakt Almendarez de bal. Amâncio speelt de bal door. Osajda rent richting de bal. Osajda haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Fc Mimik - TSV08`WROCŁAW 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc Mimik 43%, TSV08`WROCŁAW 57%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Fc Mimik - TSV08`WROCŁAW 1:1

54e minuut.
Binescu passt de bal in één keer door. Doncu bereikt de bal nog maar net als eerste. Doncu passt de bal met de wreef. Noormaa rent richting de bal. Noormaa draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc Mimik 51%, TSV08`WROCŁAW 49%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Fc Mimik - TSV08`WROCŁAW 1:1