Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Mazur Ełk Furia Sokołów FC
big36 Tactiek 532
43% Balbezit 57%
54% Spel op eigen helft 46%
9 Doelpogingen 15
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
48.1 gemiddelde waardering 52.4
solid Schieten excellent
good Passen very good
solid Verdedigen solid


2e minuut.
Pajulahti kopt de bal weg. Véliz kan de bal niet met de borst controleren. Wartalski met een sublieme pass. Catarrinho is nu in balbezit. Catarrinho draait met de bal, schiet en ... Charles verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Mazur Ełk - Furia Sokołów FC 0:1

7e minuut.
Zabotin speelt de bal door. Catarrinho rent richting de bal. Pääsuke is nu in balbezit. Catarrinho verovert de bal door een tackle van achteren. Catarrinho draait met de bal, schiet en ... Charles kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

9e minuut.
Lois bereikt de bal nog maar net als eerste. Lois passt de bal zonder na te denken. Krzemionka rent richting de bal. Krzemionka haalt uit met een fantastische trap. Simkó probeert de bal aan de voet te houden. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
Wartalski geeft de bal voor. Inworp. Véliz zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Krzemionka bereikt de bal nog maar net als eerste. Krzemionka passt de bal met de wreef. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Lois rent richting de bal. Lois schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC Mazur Ełk - Furia Sokołów FC 1:1

12e minuut.
Kaczewski geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Podpora zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Houtkoop rent richting de bal. Houtkoop geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
Véliz bereikt de bal nog maar net als eerste. Wartalski onderschept slim de pass. Wartalski geeft de bal voor. Catarrinho is nu in balbezit. Catarrinho schiet op doel. Charles bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Mazur Ełk - Furia Sokołów FC 1:2

19e minuut.
Zabotin verovert de bal door een tackle van achteren. Zabotin passt de bal zonder na te denken. Houtkoop bereikt de bal nog maar net als eerste. Houtkoop haalt uit met een fantastische trap. Charles maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
FC Mazur Ełk - Furia Sokołów FC 1:3

25e minuut.
Pajulahti is nu in balbezit. Pajulahti geeft een lange en hoge pass. Entkowski geeft de bal voor. Houtkoop rent richting de bal. Houtkoop haalt uit met een fantastische trap. Charles bokst de bal weg.

27e minuut.
Véliz rent richting de bal. Véliz passt de bal zonder na te denken. Lois is nu in balbezit. Lois schiet op doel. Willock maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Mazur Ełk - Furia Sokołów FC 2:3

28e minuut.
Pajulahti bereikt de bal nog maar net als eerste. Pajulahti passt de bal zonder na te denken. Lois speelt de bal door. Krzemionka rent richting de bal. Krzemionka draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Krzemionka verovert de bal door een tackle van achteren. Lois rent richting de bal. Lois geeft een lange en hoge pass. Carnegie is nu in balbezit. Carnegie schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC Mazur Ełk - Furia Sokołów FC 3:3

45e minuut.
Pääsuke rent richting de bal. Pääsuke geeft de bal voor. Carnegie kopt de bal weg. Lois is nu in balbezit. Lois haalt uit met een fantastische trap. Willock verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Mazur Ełk - Furia Sokołów FC 4:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Mazur Ełk 57%, Furia Sokołów FC 43%.
FC Mazur Ełk - Furia Sokołów FC 4:3

48e minuut.
Pajulahti geeft een lange en hoge pass. Véliz kopt de bal weg. Simkó geeft de bal voor. Houtkoop rent richting de bal. Houtkoop haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Catarrinho rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC Mazur Ełk - Furia Sokołów FC 4:4

51e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Radliński zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Podpora probeert naar een medespeler te passen. Catarrinho is nu in balbezit. Catarrinho draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

52e minuut.
Houtkoop is nu in balbezit. Podpora bereikt de bal nog maar net als eerste. Podpora met een sublieme pass. Houtkoop bereikt de bal nog maar net als eerste. Houtkoop draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Charles bokst de bal weg.

54e minuut.
Radliński speelt de bal door. Daar is Zabotin, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zabotin probeert naar een medespeler te passen. Ryba bereikt de bal nog maar net als eerste. Ryba geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

56e minuut.
Wartalski probeert naar een medespeler te passen. Ryba heeft problemen om de bal te vangen. Catarrinho rent richting de bal. Ryba is nu in balbezit. Ryba haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
Lois is nu in balbezit. Simkó onderschept slim de pass. Simkó geeft de bal voor. Houtkoop is nu in balbezit. Houtkoop draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Catarrinho heeft problemen om de bal te vangen. Catarrinho draait met de bal, schiet en ... Charles probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Mazur Ełk - Furia Sokołów FC 4:5

64e minuut.
Molina komt het veld opgelopen.

73e minuut.
Ryba passt de bal in één keer door. Catarrinho rent richting de bal. Molina tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Molina krijgt een gele kaart. Catarrinho raakt geblesseerd tijdens het duel. Taffe komt het veld opgelopen.

74e minuut.
Krzemionka speelt de bal door. Taffe bereikt de bal nog maar net als eerste. Taffe passt de bal in één keer door. Carnegie bereikt de bal nog maar net als eerste. Carnegie draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

79e minuut.
Wartalski geeft de bal voor. Stirling controleert de bal met de borst. Molina geeft de bal voor. Catarrinho heeft problemen om de bal te vangen. Catarrinho haalt uit met een fantastische trap. Charles bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Mazur Ełk - Furia Sokołów FC 4:6

80e minuut.
Tysiąc komt het veld opgelopen.

84e minuut.
Yee Wah kopt de bal weg. Molina rent richting de bal. Əbilov bereikt de bal nog maar net als eerste. Molina verovert de bal door een tackle van achteren. Molina geeft een lange en hoge pass. Willock verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

86e minuut.
Podpora probeert naar een medespeler te passen. Pääsuke bereikt de bal nog maar net als eerste. Yee Wah met een sublieme pass. Tysiąc bereikt de bal nog maar net als eerste. Tysiąc met een sublieme pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Willock speelt de bal door. Talpăiute heeft problemen om de bal te vangen. Houtkoop is nu in balbezit. Houtkoop geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Mazur Ełk 52%, Furia Sokołów FC 48%.
FC Mazur Ełk - Furia Sokołów FC 4:6