Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Enuoki Keczuoki Furia Sokołów FC
enuok Tactiek 532
45% Balbezit 55%
52% Spel op eigen helft 48%
5 Doelpogingen 7
3 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
45 gemiddelde waardering 52.5
goed Schieten uitstekend
solide Passen solide
redelijk Verdedigen solide


4e minuut.
Houtkoop geeft de bal voor. Cuervo is nu in balbezit. Met opzet legt Catarrinho zijn tegenspeler op de grond. Catarrinho krijgt een gele kaart.

5e minuut.
Zabotin bereikt de bal nog maar net als eerste. Zabotin geeft een lange en hoge pass. Houtkoop kopt de bal weg. Catarrinho rent richting de bal. Catarrinho draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Enuoki Keczuoki - Furia Sokołów FC 0:1

9e minuut.
Houtkoop bereikt de bal nog maar net als eerste. Houtkoop geeft een hoge lob. Krůta heeft problemen om de bal te vangen. Catarrinho rent richting de bal. Catarrinho schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Radliński onderschept slim de pass. Radliński probeert naar een medespeler te passen. Kondrot geeft de bal voor. Ryba probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Bá Thịnh krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

24e minuut.
Krůta rent richting de bal. Zabotin verovert de bal door een tackle van achteren. Zabotin passt de bal met de wreef. Houtkoop rent richting de bal. Houtkoop draait met de bal, schiet en ... Hulvég bokst de bal weg. Lónich rent richting de bal. Houtkoop onderschept slim de pass. Houtkoop draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Catarrinho rent richting de bal.
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Ryba zal de hoekschop nemen. Houtkoop rent richting de bal. Houtkoop schiet op doel. Hulvég verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Enuoki Keczuoki - Furia Sokołów FC 0:2

31e minuut.
Catarrinho passt de bal zonder na te denken. La Volpe bereikt de bal nog maar net als eerste. Houtkoop verovert de bal door een tackle van achteren. Houtkoop draait met de bal, schiet en ... Hulvég maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Enuoki Keczuoki - Furia Sokołów FC 0:3

37e minuut.
Bá Thịnh bereikt de bal nog maar net als eerste. Radliński onderschept slim de pass. Radliński geeft een lange en hoge pass. Houtkoop rent richting de bal. Houtkoop haalt uit met een fantastische trap. Hulvég bokst de bal weg.

45e minuut.
Əbilov met een snelle inworp. Ryba rent richting de bal. Succu is nu in balbezit. Ryba onderschept slim de pass. Ryba geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Enuoki Keczuoki 55%, Furia Sokołów FC 45%.
Enuoki Keczuoki - Furia Sokołów FC 0:3

58e minuut.
Kondrot is nu in balbezit. Kondrot speelt de bal door. Bá Thịnh is nu in balbezit. Bá Thịnh draait met de bal, schiet en ... Entkowski probeert de bal aan de voet te houden. Willock probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

82e minuut.
Harasimczuk geeft de bal voor. Daar is Simkó, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mrkšić speelt de bal door. Bá Thịnh is nu in balbezit. Bá Thịnh schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Enuoki Keczuoki 50%, Furia Sokołów FC 50%.
Enuoki Keczuoki - Furia Sokołów FC 0:3