Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
BSC CZOSNEK FC Mazur Ełk
pablo klucze 2 Tactiek big36
42% Balbezit 58%
68% Spel op eigen helft 32%
1 Doelpogingen 16
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
6 Buitenspel 1
31.2 gemiddelde waardering 44.7
poor Schieten solid
adequate Passen adequate
average Verdedigen good


4e minuut.
Mayorga rent richting de bal. Krzemionka onderschept slim de pass. Krzemionka passt de bal in één keer door. Lois heeft problemen om de bal te vangen. Lois schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
BSC CZOSNEK - FC Mazur Ełk 0:1

8e minuut.
Mayorga probeert de bal aan de voet te houden. Krzemionka bereikt de bal nog maar net als eerste. Krzemionka passt de bal zonder na te denken. Lois rent richting de bal. Lois draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
BSC CZOSNEK - FC Mazur Ełk 0:2

25e minuut.
Krzemionka bereikt de bal nog maar net als eerste. Krzemionka geeft een lange en hoge pass. Lois bereikt de bal nog maar net als eerste. Lois draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
BSC CZOSNEK - FC Mazur Ełk 0:3

26e minuut.
Véliz passt de bal in één keer door. Yee Wah geeft een hoge lob. Wasiak kopt de bal weg. Pajulahti geeft een lange en hoge pass. Lois bereikt de bal nog maar net als eerste. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Lois rent richting de bal. Lois draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
BSC CZOSNEK - FC Mazur Ełk 0:4

30e minuut.
Véliz bereikt de bal nog maar net als eerste. Véliz probeert naar een medespeler te passen. Lois is nu in balbezit. Lois haalt uit met een fantastische trap. Louro maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
BSC CZOSNEK - FC Mazur Ełk 0:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: BSC CZOSNEK 64%, FC Mazur Ełk 36%.
BSC CZOSNEK - FC Mazur Ełk 0:5

47e minuut.
Kaczewski verovert de bal door een tackle van achteren. Kaczewski geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Přibyl de bal. Krzemionka is nu in balbezit. Krzemionka haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
BSC CZOSNEK - FC Mazur Ełk 0:6

56e minuut.
Peresin met een sublieme pass. Kaczewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Kreplin zijn tegenspeler op de grond. Kaczewski wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Kaczewski kan niet meer verder spelen. Roussias komt het veld opgelopen.

60e minuut.
Véliz geeft de bal voor. Wasiak met een sublieme pass. Daar is Přibyl, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lois rent richting de bal. Lois haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
Doeltrap. Molina komt het veld opgelopen.

72e minuut.
Doeltrap. Taffe komt het veld opgelopen.

78e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Kreplin stond buitenspel. Pääsuke neemt vlug de vrije trap. Krzemionka bereikt de bal nog maar net als eerste. Krzemionka haalt uit met een fantastische trap. Louro werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: BSC CZOSNEK 71%, FC Mazur Ełk 29%.
BSC CZOSNEK - FC Mazur Ełk 0:6