Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Mazur Ełk Iskra Radwanowice
big36 Tactiek 5LIGAŚWIATA
47% Balbezit 53%
70% Spel op eigen helft 30%
4 Doelpogingen 29
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 3
46.1 gemiddelde waardering 54.1
solide Schieten uitstekend
redelijk Passen zeer goed
goed Verdedigen goed


5e minuut.
Pajulahti bereikt de bal nog maar net als eerste. Kącki verovert de bal door een tackle van achteren. Kącki met een sublieme pass. Hoàng Huy is nu in balbezit. Hoàng Huy haalt uit met een fantastische trap. Charles kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Wat een geweldige kans!

7e minuut.
Gándara bereikt de bal nog maar net als eerste. Gándara passt de bal in één keer door. Luque Ramírez speelt de bal door. Kącki bereikt de bal nog maar net als eerste. Kącki geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
Gándara met een sublieme pass. Párraga Ortiz heeft problemen om de bal te vangen. Párraga Ortiz probeert naar een medespeler te passen. Câmpeanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Câmpeanu haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Câmpeanu rent richting de bal. Charles probeert naar een medespeler te passen. Carnegie kopt de bal weg. Lois bereikt de bal nog maar net als eerste. Lois schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Mazur Ełk - Iskra Radwanowice 1:0

18e minuut.
Azzaro onderschept slim de pass. Azzaro passt de bal met de wreef. Luque Ramírez rent richting de bal. Luque Ramírez geeft een hoge lob. Hoàng Huy krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Bilski onderschept slim de pass. Bilski geeft de bal voor. Véliz probeert de bal aan de voet te houden. Câmpeanu rent richting de bal. Câmpeanu haalt uit met een fantastische trap. Charles bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC Mazur Ełk - Iskra Radwanowice 1:1

31e minuut.
Luque Ramírez passt de bal zonder na te denken. Câmpeanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Câmpeanu draait met de bal, schiet en ... Hoàng Huy heeft problemen om de bal te vangen. Hoàng Huy haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Mazur Ełk - Iskra Radwanowice 1:2

32e minuut.
Pajulahti rent richting de bal. Pajulahti geeft een hoge lob. Lois is nu in balbezit. Lois draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC Mazur Ełk - Iskra Radwanowice 2:2

36e minuut.
Pajulahti probeert naar een medespeler te passen. Véliz heeft problemen om de bal te vangen. Véliz passt de bal met de wreef. Câmpeanu rent richting de bal. Câmpeanu draait met de bal, schiet en ... Charles kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

38e minuut.
Petrovický geeft een lange en hoge pass. Krzemionka kopt de bal weg. Lois is nu in balbezit. Lois draait met de bal, schiet en ... Brunetti probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Mazur Ełk - Iskra Radwanowice 3:2

40e minuut.
Párraga Ortiz passt de bal zonder na te denken. Câmpeanu rent richting de bal. Luque Ramírez geeft een lange en hoge pass. Hoàng Huy rent richting de bal. Hoàng Huy haalt uit met een fantastische trap. Charles bokst de bal weg.

44e minuut.
Luque Ramírez bereikt de bal nog maar net als eerste. Luque Ramírez probeert naar een medespeler te passen. Hoàng Huy rent richting de bal. Hoàng Huy haalt uit met een fantastische trap. Charles probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC Mazur Ełk - Iskra Radwanowice 3:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Mazur Ełk 67%, Iskra Radwanowice 33%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC Mazur Ełk - Iskra Radwanowice 3:3

46e minuut.
Párraga Ortiz bereikt de bal nog maar net als eerste. Véliz verovert de bal door een tackle van achteren. Véliz passt de bal in één keer door. Câmpeanu rent richting de bal. Câmpeanu draait met de bal, schiet en ... Charles verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

50e minuut.
Párraga Ortiz zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Luque Ramírez rent richting de bal. Luque Ramírez passt de bal in één keer door. Câmpeanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Câmpeanu draait met de bal, schiet en ... Charles probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

53e minuut.
Párraga Ortiz speelt de bal door. Luque Ramírez is nu in balbezit. Luque Ramírez passt de bal met de wreef. Câmpeanu is nu in balbezit. Câmpeanu draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

57e minuut.
Kącki bereikt de bal nog maar net als eerste. Kącki passt de bal in één keer door. Luque Ramírez probeert naar een medespeler te passen. Hoàng Huy bereikt de bal nog maar net als eerste. Hoàng Huy haalt uit met een fantastische trap. Charles bokst de bal weg.

62e minuut.
Inworp. Molina komt het veld opgelopen.

65e minuut.
Kącki met een sublieme pass. Hoàng Huy bereikt de bal nog maar net als eerste. Hoàng Huy passt de bal in één keer door. Luque Ramírez rent richting de bal. Luque Ramírez haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
Petrovický met een snelle inworp. Kącki bereikt de bal nog maar net als eerste. Kącki geeft de bal voor. Câmpeanu is nu in balbezit. Câmpeanu schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
Borjas kopt de bal weg. Kącki is nu in balbezit. Kącki geeft een hoge lob. Câmpeanu springt en kopt de bal. Charles werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Mazur Ełk - Iskra Radwanowice 3:4

70e minuut.
Taffe komt het veld opgelopen.

75e minuut.
Taffe rent richting de bal. Kącki onderschept slim de pass. Kącki geeft een lange en hoge pass. Hoàng Huy is nu in balbezit. Hoàng Huy haalt uit met een fantastische trap. Charles kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

79e minuut.
Luque Ramírez is nu in balbezit. Luque Ramírez geeft de bal voor. Kaczewski kopt de bal weg. Kącki rent richting de bal. Kącki geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Krzemionka bereikt de bal nog maar net als eerste. Bilski begaat een overtreding. Krzemionka is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Tysiąc komt het veld opgelopen.

86e minuut.
Talpăiute bereikt de bal nog maar net als eerste. Talpăiute geeft een lange en hoge pass. Azzaro rent richting de bal. Tysiąc verovert de bal door een tackle van achteren. Tysiąc schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
Doeltrap. Brunetti met een harde bal richting middenveld. Câmpeanu is nu in balbezit. Câmpeanu schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Luque Ramírez speelt de bal door. Kącki heeft problemen om de bal te vangen. Kącki probeert naar een medespeler te passen. Hoàng Huy is nu in balbezit. Hoàng Huy draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Mazur Ełk 74%, Iskra Radwanowice 26%.
FC Mazur Ełk - Iskra Radwanowice 3:4