Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Zagłębie Sosnowiec SSA WRBL Cavaliers
42x6x2xxx2 Tactiek cuba
51% Balbezit 49%
61% Spel op eigen helft 39%
7 Doelpogingen 9
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 3
52.3 gemiddelde waardering 55.1
zeer goed Schieten uitstekend
goed Passen zeer goed
solide Verdedigen uitstekend


9e minuut.
Inworp. Kyuranov zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Clemente met een sublieme pass. Bone rent richting de bal. Bone haalt uit met een fantastische trap. Paal!

16e minuut.
Nalić bereikt de bal nog maar net als eerste. Kyuranov verovert de bal door een tackle van achteren. Kyuranov met een sublieme pass. Bone is nu in balbezit. Bone schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

23e minuut.
Hodge rent richting de bal. Hodge passt de bal zonder na te denken. Kyuranov bereikt de bal nog maar net als eerste. Kyuranov draait met de bal, schiet en ... Bone probeert de bal aan de voet te houden. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Zagłębie Sosnowiec SSA - WRBL Cavaliers 0:1

27e minuut.
Hodge zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Preisinger is nu in balbezit. Preisinger geeft een hoge lob. Kyuranov is nu in balbezit. Kyuranov haalt uit met een fantastische trap. Thomas bokst de bal weg.

38e minuut.
Meriem bereikt de bal nog maar net als eerste. Meriem passt de bal in één keer door. Berki is nu in balbezit. Berki schiet op doel. Rihui probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Zagłębie Sosnowiec SSA - WRBL Cavaliers 1:1

42e minuut.
Brau passt de bal zonder na te denken. Ekmekçioğlu heeft problemen om de bal te vangen. Dyrek bereikt de bal nog maar net als eerste. Dyrek draait met de bal, schiet en ... Rihui maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Zagłębie Sosnowiec SSA - WRBL Cavaliers 2:1

45e minuut.
Kyuranov verovert de bal door een tackle van achteren. Kessler rent richting de bal. Kyuranov onderschept slim de pass. Kyuranov haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Zagłębie Sosnowiec SSA - WRBL Cavaliers 2:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Zagłębie Sosnowiec SSA 68%, WRBL Cavaliers 32%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Zagłębie Sosnowiec SSA - WRBL Cavaliers 2:2

46e minuut.
Preisinger bereikt de bal nog maar net als eerste. Preisinger passt de bal in één keer door. Ekmekçioğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Ekmekçioğlu geeft een lange en hoge pass. Bone is nu in balbezit. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Hodge passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Acanda de bal. Clemente bereikt de bal nog maar net als eerste. Clemente passt de bal zonder na te denken. Bone bereikt de bal nog maar net als eerste.
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Acanda passt de bal in één keer door. Daar is Meriem, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Meriem geeft een lange en hoge pass. Dyrek bereikt de bal nog maar net als eerste. Dyrek schiet op doel. Rihui probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Kałuszewski is nu in balbezit. Kałuszewski haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Meriem bereikt de bal nog maar net als eerste. Meriem geeft de bal voor. Dyrek kopt de bal weg. Berki bereikt de bal nog maar net als eerste. Berki schiet op doel. Rihui kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Zagłębie Sosnowiec SSA 53%, WRBL Cavaliers 47%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Zagłębie Sosnowiec SSA - WRBL Cavaliers 2:2