Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Real Ruda Śląska ***** ***
RRS Tactiek Podstawowa_1
47% Balbezit 53%
62% Spel op eigen helft 38%
11 Doelpogingen 15
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
35.9 gemiddelde waardering 43
redelijk Schieten matig
matig Passen matig
matig Verdedigen goed


7e minuut.
Malešević bereikt de bal nog maar net als eerste. Gougeon legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Malešević raakt geblesseerd tijdens het duel. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Malešević neemt zijn aanloop.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Ruda Śląska - ***** *** 1:0

13e minuut.
Valavanis raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Kwiatek komt het veld opgelopen.

18e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Günileri neemt de hoekschop. Grocholak rent richting de bal. Grocholak haalt uit met een fantastische trap. Paal! Mikołajski probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Grocholak rent richting de bal. Kwiatek rent richting de bal. Kwiatek draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Hernández probeert naar een medespeler te passen. Formenoy heeft problemen om de bal te vangen. Hernández probeert naar een medespeler te passen. Grocholak is nu in balbezit. Grocholak haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Brzydkowski speelt de bal door. Grocholak rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Cichy. Cichy krijgt een gele kaart.

26e minuut.
Amerini is nu in balbezit. Brzydkowski verovert de bal door een tackle van achteren. Brzydkowski geeft de bal voor. Malešević is nu in balbezit. Malešević schiet op doel. Paal!

30e minuut.
Doeltrap. Mariscal trapt de bal weg van het doel. Amerini speelt de bal door. Grocholak rent richting de bal. Grocholak draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Real Ruda Śląska - ***** *** 1:1

34e minuut.
Günileri rent richting de bal. Günileri geeft een lange en hoge pass. Hernández kan de bal niet met de borst controleren. Kwiatek rent richting de bal. Kwiatek schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Szabat is nu in balbezit. Lojacono geeft een hoge lob. Bercu probeert de bal aan de voet te houden. Malešević rent richting de bal. Malešević haalt uit met een fantastische trap. Szőke verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

37e minuut.
Gougeon rent richting de bal. Malešević verovert de bal door een tackle van achteren. Formenoy legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Formenoy krijgt een gele kaart. Malešević raakt geblesseerd tijdens het duel. Malešević neemt de penalty, wat een uithaal! De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

42e minuut.
Grocholak is nu in balbezit. Grocholak passt de bal in één keer door. Kwiatek is nu in balbezit. Kwiatek draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Real Ruda Śląska 60%, ***** *** 40%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Real Ruda Śląska - ***** *** 1:1

47e minuut.
Mikołajski rent richting de bal. Mikołajski geeft de bal voor. Inworp. Hernández met de inworp. Kwiatek geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

49e minuut.
Szabat is nu in balbezit. Szabat geeft een hoge lob. Günileri kopt de bal weg. Grocholak is nu in balbezit. Grocholak haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Real Ruda Śląska - ***** *** 1:2

65e minuut.
Daar is Formenoy, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Brzydkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Brzydkowski probeert naar een medespeler te passen. Chorab rent richting de bal. Chorab geeft een hoge lob. Szőke probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Szőke speelt de bal door. Daar is Aleksander, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Grocholak bereikt de bal nog maar net als eerste. Grocholak draait met de bal, schiet en ... Mariscal probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Klungelig pakt Mikołajski de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Ruda Śląska - ***** *** 1:3

67e minuut.
Malešević speelt de bal door. Chorab rent richting de bal. Chorab passt de bal in één keer door. Malešević rent richting de bal. Malešević draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Real Ruda Śląska - ***** *** 2:3

69e minuut.
Brzydkowski met een sublieme pass. Tomecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Tomecki met een sublieme pass. Klungelig pakt Malešević de bal. Malešević haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
Brzydkowski geeft de bal voor. Malešević is nu in balbezit. Malešević speelt de bal door. Chorab rent richting de bal. Chorab schiet op doel. Szőke kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Real Ruda Śląska - ***** *** 3:3

83e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Panasewicz komt het veld opgelopen.

83e minuut.
Günileri kopt de bal weg. Amerini is nu in balbezit. Amerini met een sublieme pass. Grocholak rent richting de bal. Grocholak schiet op doel. Mariscal kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Ruda Śląska - ***** *** 3:4

87e minuut.
Formenoy speelt de bal door. Mikołajski is nu in balbezit. Kwiatek verovert de bal door een tackle van achteren. Kwiatek draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Real Ruda Śląska - ***** *** 3:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Real Ruda Śląska 65%, ***** *** 35%.
Real Ruda Śląska - ***** *** 3:5