Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Kubala Tczew FC Albatrosy
K-A Tactiek cyk
50% Balbezit 50%
59% Spel op eigen helft 41%
7 Doelpogingen 17
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
48.6 gemiddelde waardering 53.5
excellent Schieten very good
good Passen solid
very good Verdedigen good


3e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Turan met een snelle inworp. Lonc bereikt de bal nog maar net als eerste. Lonc geeft de bal voor. Vukelić kopt de bal weg. Casaleiro probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

7e minuut.
Hogan met de inworp. Melander rent richting de bal. Melander geeft de bal voor. Misterny maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
Pennonen passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Passi de bal. Ansotegi bereikt de bal nog maar net als eerste. Pennonen bereikt de bal nog maar net als eerste. Pennonen schiet op doel. Casaleiro kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

11e minuut.
Hogan met een snelle inworp. Melander rent richting de bal. Melander geeft een lange en hoge pass. Misterny rent richting de bal. Misterny haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Daar is Velciu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Inworp. Velciu zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Melander is nu in balbezit. Melander geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Marie geeft een lange en hoge pass. Pennonen heeft problemen om de bal te vangen. Pennonen passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Ansotegi de bal. Ansotegi haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Melander geeft de bal voor. Avelino kopt de bal weg. Lonc probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Pennonen de bal. Pennonen schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Kubala Tczew - FC Albatrosy 0:1

22e minuut.
Majaru verovert de bal door een tackle van achteren. Majaru speelt de bal door. Daar is Turan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Turan geeft een lange en hoge pass. Pennonen springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Marie met de inworp. Lonc bereikt de bal nog maar net als eerste. Lonc passt de bal in één keer door. Pennonen rent richting de bal. Pennonen schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Kubala Tczew - FC Albatrosy 0:2

43e minuut.
Passi verovert de bal door een tackle van achteren. Passi geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Pigazzi de bal. Misterny is nu in balbezit. Misterny draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Kubala Tczew 60%, FC Albatrosy 40%.
FC Kubala Tczew - FC Albatrosy 0:2

46e minuut.
Avelino kopt de bal weg. Lonc is nu in balbezit. Lonc passt de bal in één keer door. Daar is Pennonen, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pennonen haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

55e minuut.
Inworp. Marie met de inworp. Lonc is nu in balbezit. Lonc geeft een hoge lob. Pennonen maakt een snoekduik en kopt de bal. Casaleiro bokst de bal weg.

61e minuut.
Marie controleert de bal met de borst. Mucha rent richting de bal. Marie verovert de bal door een tackle van achteren. Marie met een sublieme pass. Ansotegi geeft een hoge lob. Casaleiro probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

64e minuut.
Velciu is nu in balbezit. Velciu probeert naar een medespeler te passen. Misterny bereikt de bal nog maar net als eerste. Misterny schiet op doel. Canton probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Kubala Tczew - FC Albatrosy 1:2

73e minuut.
Vukelić geeft een hoge lob. Klungelig pakt Lonc de bal. Lonc passt de bal met de wreef. Ansotegi bereikt de bal nog maar net als eerste. Ansotegi schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

74e minuut.
Marie bereikt de bal nog maar net als eerste. Marie met een sublieme pass. Lonc met een sublieme pass. Ansotegi is nu in balbezit. Ansotegi schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

76e minuut.
Bocola heeft problemen om de bal te vangen. Ansotegi bereikt de bal nog maar net als eerste. Bocola verovert de bal door een tackle van achteren. Pennonen verovert de bal door een tackle van achteren. Pennonen haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
Vukelić trapt de bal weg van het doel. Lonc kopt de bal weg. Mucha rent richting de bal. Ansotegi onderschept slim de pass. Ansotegi haalt uit met een fantastische trap. Casaleiro verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

81e minuut.
Daar is Velciu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lonc bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Velciu. Lonc raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

85e minuut.
Hogan passt de bal zonder na te denken. Melander heeft problemen om de bal te vangen. Lonc probeert naar een medespeler te passen. Pennonen rent richting de bal. Pennonen schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

88e minuut.
Pennonen bereikt de bal nog maar net als eerste. Bocola rent richting de bal. Pennonen verovert de bal door een tackle van achteren. Pennonen haalt uit met een fantastische trap. Casaleiro werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Kubala Tczew - FC Albatrosy 1:3

89e minuut.
Velciu is nu in balbezit. Velciu geeft een hoge lob. Klungelig pakt Bocola de bal. Pennonen rent richting de bal. Pennonen schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Kubala Tczew 57%, FC Albatrosy 43%.
FC Kubala Tczew - FC Albatrosy 1:3