Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ONP Radom ***** ***
2k22 Tactiek Podstawowa_1
52% Balbezit 48%
40% Spel op eigen helft 60%
24 Doelpogingen 5
1 Overtredingen 5
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 2
0 Buitenspel 0
46.1 gemiddelde waardering 44.1
goed Schieten redelijk
goed Passen redelijk
goed Verdedigen goed


5e minuut.
Konecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Namora bereikt de bal nog maar net als eerste. Konecki verovert de bal door een tackle van achteren. Konecki geeft een hoge lob. Brezovcsik maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Honl probeert naar een medespeler te passen. Hernández is nu in balbezit. Hernández passt de bal zonder na te denken. Valavanis rent richting de bal. Valavanis draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Daar is Namora, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Konecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Namora zijn tegenspeler op de grond. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Namora naar de kleedkamers voor een vroege douche.

22e minuut.
Oprescu met een sublieme pass. Daar is Konecki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Konecki passt de bal in één keer door. Brezovcsik bereikt de bal nog maar net als eerste. Brezovcsik schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Doeltrap. Czapla trapt de bal weg van het doel. Akif probeert naar een medespeler te passen. Brezovcsik rent richting de bal. Brezovcsik schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Klungelig pakt Konecki de bal. Akif bereikt de bal nog maar net als eerste. Formenoy bereikt de bal nog maar net als eerste. Konecki verovert de bal door een tackle van achteren. Konecki haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
ONP Radom - ***** *** 1:0

35e minuut.
Oprescu met een sublieme pass. Konecki is nu in balbezit. Met opzet legt Amerini zijn tegenspeler op de grond. Amerini is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding. Konecki roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Konecki kan niet meer verder spelen. Gagatek komt het veld opgelopen.

40e minuut.
Oprescu probeert naar een medespeler te passen. Gagatek rent richting de bal. Gagatek passt de bal in één keer door. Brezovcsik rent richting de bal. Brezovcsik schiet op doel. Paal!
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Oprescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Oprescu speelt de bal door. Gougeon is nu in balbezit. Brezovcsik onderschept slim de pass. Brezovcsik haalt uit met een fantastische trap. Szőke bokst de bal weg.

45e minuut.
Brezovcsik met een sublieme pass. Gagatek is nu in balbezit. Bercu legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Bercu krijgt een gele kaart. Gagatek raakt geblesseerd tijdens het duel. Akif legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop.
GOOOAAAAAAL!!!
ONP Radom - ***** *** 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ONP Radom 44%, ***** *** 56%.
ONP Radom - ***** *** 2:0

69e minuut.
Hernández kopt de bal weg. Daar is Magdoń, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Valavanis begaat een overtreding. Valavanis krijgt een gele kaart.

80e minuut.
Măceşanu geeft een lange en hoge pass. Zawada is nu in balbezit. Măceşanu schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Zawada is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Formenoy wilt de vrije trap nemen.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ONP Radom 37%, ***** *** 63%.
ONP Radom - ***** *** 2:0