Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Albatrosy Real Ruda Śląska
cyk Tactiek RRS
49% Balbezit 51%
36% Spel op eigen helft 64%
27 Doelpogingen 13
1 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
54.3 gemiddelde waardering 47.1
uitstekend Schieten solide
solide Passen redelijk
goed Verdedigen solide


1e minuut.
Ansotegi met een sublieme pass. Pennonen is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Mikołajski. Mikołajski krijgt een gele kaart.

2e minuut.
Liput verovert de bal door een tackle van achteren. Liput geeft de bal voor. Chorab kan de bal niet met de borst controleren. Ansotegi bereikt de bal nog maar net als eerste. Ansotegi schiet op doel. De bal raakt de paal.

4e minuut.
Mikołajski is nu in balbezit. Matas rent richting de bal. Mikołajski is nu in balbezit. Mikołajski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Albatrosy - Real Ruda Śląska 0:1

5e minuut.
Liput speelt de bal door. Marie geeft de bal voor. Bustamante heeft problemen om de bal te vangen. Pennonen bereikt de bal nog maar net als eerste. Pennonen schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
Lonc probeert naar een medespeler te passen. Pennonen bereikt de bal nog maar net als eerste. Pennonen passt de bal zonder na te denken. Ansotegi is nu in balbezit. Ansotegi haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

12e minuut.
Riković geeft een lange en hoge pass. Inworp. Marie met de inworp. Ansotegi controleert de bal met de borst. Ansotegi geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Pennonen rent richting de bal. Filanowskii tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Pennonen raakt geblesseerd tijdens het duel. Lonc zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Daar is Chorab, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ansotegi rent richting de bal. Ansotegi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC Albatrosy - Real Ruda Śląska 1:1

18e minuut.
Turan probeert naar een medespeler te passen. Pennonen rent richting de bal. Pennonen passt de bal met de wreef. Ansotegi rent richting de bal. Ansotegi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Albatrosy - Real Ruda Śląska 2:1

19e minuut.
Daar is Malešević, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pennonen begaat een overtreding. Malešević is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Filanowskii zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Yaka kan de bal niet met de borst controleren. Mikołajski bereikt de bal nog maar net als eerste. Mikołajski schiet op doel. Canton probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

20e minuut.
Pennonen kopt de bal weg. Bustamante is nu in balbezit. Ansotegi verovert de bal door een tackle van achteren. Ansotegi schiet op doel. Mariscal probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Albatrosy - Real Ruda Śląska 3:1

22e minuut.
Pennonen is nu in balbezit. Lonc bereikt de bal nog maar net als eerste. Lonc passt de bal zonder na te denken. Ansotegi is nu in balbezit. Ansotegi haalt uit met een fantastische trap. Mariscal probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

26e minuut.
Pennonen is nu in balbezit. Ansotegi is nu in balbezit. Lonc met een sublieme pass. Pennonen kan de bal niet met de borst controleren. Pennonen haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

28e minuut.
Ansotegi is nu in balbezit. Brzydkowski begaat een overtreding. Ansotegi raakt geblesseerd tijdens het duel. Majaru met een snel genomen vrije trap. Pennonen rent richting de bal. Pennonen draait met de bal, schiet en ... Mariscal verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Ansotegi rent richting de bal. Ansotegi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Albatrosy - Real Ruda Śląska 4:1

30e minuut.
Klungelig pakt Brzydkowski de bal. Lonc bereikt de bal nog maar net als eerste. Lonc passt de bal met de wreef. Ansotegi bereikt de bal nog maar net als eerste. Ansotegi haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Filanowskii verovert de bal door een tackle van achteren. Lonc rent richting de bal. Lonc passt de bal zonder na te denken. Ansotegi bereikt de bal nog maar net als eerste. Ansotegi haalt uit met een fantastische trap. Mariscal bokst de bal weg.

33e minuut.
Liput geeft de bal voor. Inworp. Danielewicz met de inworp. Matas rent richting de bal. Matas schiet op doel. Canton kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

34e minuut.
Filanowskii is nu in balbezit. Turan onderschept slim de pass. Turan passt de bal zonder na te denken. Pennonen rent richting de bal. Pennonen geeft een lange en hoge pass. Mariscal verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

35e minuut.
Mariscal probeert naar een medespeler te passen. Marie rent richting de bal. Marie passt de bal zonder na te denken. Ansotegi bereikt de bal nog maar net als eerste. Ansotegi haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Marie kopt de bal weg. Pennonen heeft problemen om de bal te vangen. Brzydkowski is nu in balbezit. Ansotegi verovert de bal door een tackle van achteren. Ansotegi haalt uit met een fantastische trap. Mariscal probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

37e minuut.
Chorab geeft een lange en hoge pass. Malešević probeert de bal aan de voet te houden. Turan geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Ansotegi de bal. Ansotegi haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Mariscal bokst de bal weg.

39e minuut.
Inworp. Marie met een snelle inworp. Lonc geeft een lange en hoge pass. Pennonen krijgt zijn hoofd ertegen. Mariscal probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Albatrosy - Real Ruda Śląska 5:1

41e minuut.
Bustamante kopt de bal weg. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Turan met een snelle inworp. Lonc geeft een lange en hoge pass. Ansotegi krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Majaru probeert naar een medespeler te passen. Marie rent richting de bal. Marie passt de bal zonder na te denken. Ansotegi is nu in balbezit. Ansotegi schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Albatrosy 38%, Real Ruda Śląska 62%.
FC Albatrosy - Real Ruda Śląska 5:1

51e minuut.
Marie geeft een hoge lob. Bustamante onderschept slim de pass. Pennonen controleert de bal met de borst. Pennonen schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Albatrosy - Real Ruda Śląska 6:1

60e minuut.
Chorab is nu in balbezit. Chorab geeft een hoge lob. Danielewicz kopt de bal weg. Matas is nu in balbezit. Matas draait met de bal, schiet en ... Canton probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Malešević bereikt de bal nog maar net als eerste. Malešević haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Albatrosy - Real Ruda Śląska 6:2

62e minuut.
Matas bereikt de bal nog maar net als eerste. Avelino verovert de bal door een tackle van achteren. Avelino geeft een hoge lob. Pennonen bereikt de bal nog maar net als eerste. Pennonen haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

67e minuut.
Majaru met een sublieme pass. Pennonen is nu in balbezit. Pennonen passt de bal zonder na te denken. Ansotegi is nu in balbezit. Ansotegi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Albatrosy - Real Ruda Śląska 7:2

77e minuut.
Avelino probeert naar een medespeler te passen. Bustamante bereikt de bal nog maar net als eerste. Pennonen verovert de bal door een tackle van achteren. Pennonen haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Albatrosy - Real Ruda Śląska 8:2

79e minuut.
Turan zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Pennonen rent richting de bal. Pennonen geeft de bal voor. Marie is nu in balbezit. Marie draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
Ruokonen passt de bal met de wreef. Marie bereikt de bal nog maar net als eerste. Matas tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Matas krijgt een gele kaart.

82e minuut.
Marie is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Avelino met een snel genomen vrije trap. Ansotegi kopt de bal weg. Filanowskii rent richting de bal. Pennonen verovert de bal door een tackle van achteren. Pennonen draait met de bal, schiet en ... Mariscal probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

88e minuut.
Liput rent richting de bal. Liput geeft een lange en hoge pass. Danielewicz kopt de bal weg. Matas bereikt de bal nog maar net als eerste. Matas geeft een hoge lob. De bal vliegt tegen de lat. Yaka bereikt de bal nog maar net als eerste. Mikołajski onderschept slim de pass. Mikołajski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Albatrosy - Real Ruda Śląska 8:3

89e minuut.
Mikołajski bereikt de bal nog maar net als eerste. Ansotegi verovert de bal door een tackle van achteren. Ansotegi passt de bal met de wreef. Pennonen is nu in balbezit. Pennonen draait met de bal, schiet en ... Mariscal probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Albatrosy 34%, Real Ruda Śląska 66%.
FC Albatrosy - Real Ruda Śląska 8:3