Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ONP Radom uciocibasistambul
2k22 Tactiek ital
46% Balbezit 54%
58% Spel op eigen helft 42%
8 Doelpogingen 10
1 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
47.4 gemiddelde waardering 51.6
solide Schieten solide
solide Passen solide
goed Verdedigen zeer goed


5e minuut.
Koblak is nu in balbezit. Koblak geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ionică met de inworp. Filz geeft een lange en hoge pass. De bal raakt de paal. Frithiofsson probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

7e minuut.
Stephen rent richting de bal. Stephen geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Španjol met de inworp. Brezovcsik geeft een hoge lob. Paal!

9e minuut.
Olivian passt de bal met de wreef. Errico rent richting de bal. Errico passt de bal in één keer door. Stepanyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Stepanyan geeft een lange en hoge pass. Frithiofsson verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Jimenez is nu in balbezit. Jimenez haalt uit met een fantastische trap. Paal!
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Eeman geeft de bal voor. Klungelig pakt Magdoń de bal. Filz rent richting de bal. Jimenez bereikt de bal nog maar net als eerste. Jimenez draait met de bal, schiet en ... Frithiofsson kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

18e minuut.
Olivian probeert naar een medespeler te passen. Jimenez is nu in balbezit. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Olivian zal de hoekschop nemen. Jimenez rent richting de bal.
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Španjol rent richting de bal. Španjol passt de bal in één keer door. Brezovcsik is nu in balbezit. Brezovcsik draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
ONP Radom - uciocibasistambul 1:0

37e minuut.
Akif probeert de bal met de borst te controleren. Galvanini speelt de bal door. Olivian bereikt de bal nog maar net als eerste. Olivian geeft een lange en hoge pass. Filz springt en kopt de bal. Frithiofsson bokst de bal weg.

38e minuut.
Magdoń is nu in balbezit. Magdoń geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Oprescu de bal onder controle te krijgen. Olivian bereikt de bal nog maar net als eerste. Olivian geeft de bal voor. Frithiofsson probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Filz rent richting de bal.
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Frithiofsson trapt de bal weg. Akif kopt de bal weg. Daar is Stephen, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Eastwood onderschept slim de pass. Eastwood schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ONP Radom 61%, uciocibasistambul 39%.
ONP Radom - uciocibasistambul 1:0

78e minuut.
Španjol bereikt de bal nog maar net als eerste. Španjol passt de bal met de wreef. Brezovcsik bereikt de bal nog maar net als eerste. Brezovcsik schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

82e minuut.
Pleśnar probeert naar een medespeler te passen. Galvanini is nu in balbezit. Akif maakt een afschuwelijke overtreding. Akif krijgt een gele kaart.

89e minuut.
Španjol met een sublieme pass. Brezovcsik bereikt de bal nog maar net als eerste. Eeman tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Eeman krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ONP Radom 56%, uciocibasistambul 44%.
ONP Radom - uciocibasistambul 1:0