Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ShottWear Lubartów FC Albatrosy
tak jest Tactiek cyk
48% Balbezit 52%
67% Spel op eigen helft 33%
6 Doelpogingen 24
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
45 gemiddelde waardering 54.1
solide Schieten uitstekend
redelijk Passen solide
goed Verdedigen goed


3e minuut.
Klungelig pakt Melon de bal. Melon passt de bal zonder na te denken. Nähring is nu in balbezit. Nähring geeft de bal voor. Spyra maakt een snoekduik en kopt de bal. Canton probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

11e minuut.
Paliński met een sublieme pass. Pieris rent richting de bal. Pieris met een sublieme pass. Pennonen bereikt de bal nog maar net als eerste. Pennonen geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

13e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Paliński zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Myszkiewicz speelt de bal door. Melon is nu in balbezit. Melon draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Adaszek is nu in balbezit. Pennonen onderschept slim de pass. Ansotegi bereikt de bal nog maar net als eerste. Ansotegi draait met de bal, schiet en ... Szczyt probeert de bal aan de voet te houden.
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Melon speelt de bal door. Klungelig pakt Spyra de bal. Liput rent richting de bal. Spyra onderschept slim de pass. Spyra haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Prażmowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Majaru verovert de bal door een tackle van achteren. Majaru speelt de bal door. Lonc bereikt de bal nog maar net als eerste. Lonc haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
ShottWear Lubartów - FC Albatrosy 0:1

27e minuut.
Klungelig pakt Paciorkowski de bal. Pennonen bereikt de bal nog maar net als eerste. Adaszek legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Pennonen raakt geblesseerd tijdens het duel. Ansotegi legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. Mauser kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Ansotegi bereikt de bal nog maar net als eerste. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

35e minuut.
Majaru geeft een hoge lob. Pennonen kopt de bal weg. Ansotegi rent richting de bal. Ansotegi haalt uit met een fantastische trap. Mauser probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
ShottWear Lubartów - FC Albatrosy 0:2

39e minuut.
Lonc passt de bal in één keer door. Daar is Marie, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Marie geeft de bal voor. Pennonen springt en kopt de bal. Klungelig pakt Adaszek de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ShottWear Lubartów 64%, FC Albatrosy 36%.
ShottWear Lubartów - FC Albatrosy 0:2

54e minuut.
Marie met een snelle inworp. Lonc is nu in balbezit. Lonc passt de bal met de wreef. Ansotegi rent richting de bal. Ansotegi draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
ShottWear Lubartów - FC Albatrosy 0:3

56e minuut.
Lonc verovert de bal door een tackle van achteren. Daar is Lonc, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lonc met een sublieme pass. Ansotegi rent richting de bal. Ansotegi schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
ShottWear Lubartów - FC Albatrosy 0:4

58e minuut.
Myszkiewicz geeft de bal voor. Yaka kopt de bal weg. Pieris speelt de bal door. Pennonen rent richting de bal. Pennonen draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Klungelig pakt Paciorkowski de bal. Pieris geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Paciorkowski de bal onder controle te krijgen. Ansotegi bereikt de bal nog maar net als eerste. Ansotegi haalt uit met een fantastische trap. Mauser bokst de bal weg. Szczyt heeft problemen om de bal te vangen. Pennonen bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
ShottWear Lubartów - FC Albatrosy 0:5

61e minuut.
Klungelig pakt Lonc de bal. Lonc geeft een hoge lob. Daar is Adaszek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pennonen is nu in balbezit. Pennonen haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Mauser bokst de bal weg.

62e minuut.
Pieris onderschept slim de pass. Pieris passt de bal zonder na te denken. Pennonen is nu in balbezit. Pennonen draait met de bal, schiet en ... Mauser werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ShottWear Lubartów - FC Albatrosy 0:6

64e minuut.
Szczyt verovert de bal door een tackle van achteren. Szczyt geeft een lange en hoge pass. Avelino probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Spyra bereikt de bal nog maar net als eerste. Spyra schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
Yaka bereikt de bal nog maar net als eerste. Yaka geeft een hoge lob. Pennonen rent richting de bal. Pennonen draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

67e minuut.
Mauser speelt de bal door. Lonc kopt de bal weg. Paciorkowski heeft problemen om de bal te vangen. Pennonen bereikt de bal nog maar net als eerste. Pennonen haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

72e minuut.
Gobbi met een sublieme pass. Daar is Marie, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Marie geeft een hoge lob. Pennonen bereikt de bal nog maar net als eerste. Pennonen geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
Mauser trapt de bal weg. Marie kopt de bal weg. Prażmowski heeft problemen om de bal te vangen. Pennonen rent richting de bal. Pennonen haalt uit met een fantastische trap. Mauser kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

77e minuut.
Pennonen geeft een hoge lob. Marie is nu in balbezit. Marie passt de bal zonder na te denken. Lonc rent richting de bal. Lonc geeft een lange en hoge pass. Mauser bokst de bal weg. Ansotegi rent richting de bal. Ansotegi draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

82e minuut.
Lonc verovert de bal door een tackle van achteren. Daar is Pennonen, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lonc met een sublieme pass. Ansotegi is nu in balbezit. Ansotegi haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Czabaj komt het veld opgelopen.

83e minuut.
Lonc probeert naar een medespeler te passen. Marie bereikt de bal nog maar net als eerste. Marie probeert naar een medespeler te passen. Pennonen bereikt de bal nog maar net als eerste. Pennonen schiet op doel. Mauser bokst de bal weg. Paciorkowski is nu in balbezit. Pennonen onderschept slim de pass. Pennonen geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
Pieris bereikt de bal nog maar net als eerste. Pieris passt de bal in één keer door. Pennonen is nu in balbezit. Pennonen schiet op doel. Mauser probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
ShottWear Lubartów - FC Albatrosy 0:7

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ShottWear Lubartów 71%, FC Albatrosy 29%.
ShottWear Lubartów - FC Albatrosy 0:7