Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Bayern München e. V. Wrz Tarnów
opty Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
52% Spel op eigen helft 48%
15 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
42.3 gemiddelde waardering 45.1
good Schieten good
average Passen good
average Verdedigen good


3e minuut.
Janecký passt de bal met de wreef. Ivănescu is nu in balbezit. Kozera is nu in balbezit. Kozera haalt uit met een fantastische trap. Ejtminowicz probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Bayern München e. V. - Wrz Tarnów 0:1

7e minuut.
Czyrak met een sublieme pass. Żemojtel speelt de bal door. Wojdat rent richting de bal. Grabarczyk rent richting de bal. Grabarczyk haalt uit met een fantastische trap. Počeradský kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

8e minuut.
Doszko geeft een lange en hoge pass. Małek bereikt de bal nog maar net als eerste. Wojdat is nu in balbezit. Ziółkowski is nu in balbezit. Ziółkowski schiet op doel. Počeradský kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

15e minuut.
Janecký passt de bal in één keer door. Karaś verovert de bal door een tackle van achteren. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Janecký zal de hoekschop nemen. Kozera maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Żemojtel rent richting de bal. Żemojtel passt de bal zonder na te denken. Ziółkowski rent richting de bal. Wojdat is nu in balbezit. Wojdat schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Małek geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Czyrak met een snelle inworp. Grabarczyk is nu in balbezit. Grabarczyk haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Karaś geeft een hoge lob. Inworp. Janecký met een snelle inworp. Ivănescu is nu in balbezit. Ivănescu geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Gasparetti probeert de bal aan de voet te houden. Wojdat met een sublieme pass. Daar is Grabarczyk, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ziółkowski rent richting de bal. Ziółkowski haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

27e minuut.
Nazzario passt de bal zonder na te denken. Gasparetti speelt de bal door. Ivănescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Janecký rent richting de bal. Janecký geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

29e minuut.
Żemojtel met een sublieme pass. Klungelig pakt Doszko de bal. Doszko speelt de bal door. Grabarczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Grabarczyk draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Wojdat is nu in balbezit. Wojdat met een sublieme pass. Grabarczyk rent richting de bal. Grabarczyk draait met de bal, schiet en ... Počeradský werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Bayern München e. V. - Wrz Tarnów 1:1

34e minuut.
Daar is Gasparetti, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Żemojtel bereikt de bal nog maar net als eerste. Żemojtel passt de bal in één keer door. Wojdat bereikt de bal nog maar net als eerste. Wojdat schiet op doel. Počeradský bokst de bal weg.

36e minuut.
Inworp. Czyrak met de inworp. Grabarczyk is nu in balbezit. Grabarczyk schiet op doel. Na een snelle pass probeert Apansız de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Czyrak speelt de bal door. Wojdat bereikt de bal nog maar net als eerste. Wojdat met een sublieme pass. Grabarczyk rent richting de bal. Grabarczyk haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

42e minuut.
Żurek rent richting de bal. Ivănescu onderschept slim de pass. Ivănescu passt de bal zonder na te denken. Adames rent richting de bal. Adames draait met de bal, schiet en ... Ejtminowicz bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bayern München e. V. 53%, Wrz Tarnów 47%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Bayern München e. V. - Wrz Tarnów 1:1

56e minuut.
Janecký is nu in balbezit. Janecký geeft een hoge lob. Kozera rent richting de bal. Kozera haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Żurek de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Bayern München e. V. - Wrz Tarnów 1:2

62e minuut.
Inworp. Czyrak zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Żemojtel is nu in balbezit. Żemojtel geeft een lange en hoge pass. Ziółkowski maakt een snoekduik en kopt de bal. Počeradský kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

78e minuut.
Żemojtel is nu in balbezit. Ivănescu verovert de bal door een tackle van achteren. Ivănescu passt de bal met de wreef. Janecký bereikt de bal nog maar net als eerste. Janecký geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

79e minuut.
Apansız kopt de bal weg. Adames rent richting de bal. Adames geeft een lange en hoge pass. Daar is Janecký, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Janecký draait met de bal, schiet en ... Ejtminowicz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Bayern München e. V. - Wrz Tarnów 1:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bayern München e. V. 50%, Wrz Tarnów 50%.
Bayern München e. V. - Wrz Tarnów 1:3