Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
KP Błysk BW Legion Tbg
Błysk Taktyka Tactiek Majka
47% Balbezit 53%
44% Spel op eigen helft 56%
6 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
40.1 gemiddelde waardering 41
adequate Schieten solid
average Passen good
adequate Verdedigen excellent


1e minuut.
Munkosa probeert naar een medespeler te passen. Draszba heeft problemen om de bal te vangen. Klamczyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Maciesiak verovert de bal door een tackle van achteren. Maciesiak draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

6e minuut.
Thái geeft de bal voor. Renaud bereikt de bal nog maar net als eerste. Daleki schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Daleki krijgt een gele kaart.

7e minuut.
Zduniec geeft de bal voor. Wołodyjowski kopt de bal weg. Gravdal heeft problemen om de bal te vangen. Renaud is nu in balbezit. Renaud schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
KP Błysk BW - Legion Tbg 0:1

8e minuut.
Renaud raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Wyleżych komt het veld opgelopen.

34e minuut.
Wołodyjowski passt de bal in één keer door. Munkosa bereikt de bal nog maar net als eerste. Munkosa passt de bal in één keer door. Wołodyjowski is nu in balbezit. Wołodyjowski haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

35e minuut.
Daleki onderschept slim de pass. Daleki met een sublieme pass. Klungelig pakt Burchacki de bal. Wołodyjowski is nu in balbezit. Wołodyjowski haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Łasocha speelt de bal door. Hamvas kopt de bal weg. Maciesiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Maciesiak haalt uit met een fantastische trap. Nagore Arbizu probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KP Błysk BW 49%, Legion Tbg 51%.
KP Błysk BW - Legion Tbg 0:1

63e minuut.
Munkosa geeft een hoge lob. Piekorz bereikt de bal nog maar net als eerste. Piekorz geeft een hoge lob. Wołodyjowski kan de bal niet met de borst controleren. Wołodyjowski schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

73e minuut.
Wyleżych bereikt de bal nog maar net als eerste. Daleki onderschept slim de pass. Daleki probeert naar een medespeler te passen. Wołodyjowski rent richting de bal. Wołodyjowski haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

77e minuut.
Burchacki rent richting de bal. Munkosa onderschept slim de pass. Munkosa geeft een hoge lob. Wołodyjowski rent richting de bal. Wołodyjowski schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Wołodyjowski is nu in balbezit. Wołodyjowski schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
Klamczyński geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Peruško de bal. Wołodyjowski onderschept slim de pass. Wołodyjowski haalt uit met een fantastische trap. Łasocha probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
KP Błysk BW - Legion Tbg 0:2

86e minuut.
Klamczyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Maciesiak onderschept slim de pass. Maciesiak passt de bal met de wreef. Kamaras bereikt de bal nog maar net als eerste. Kamaras schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KP Błysk BW 39%, Legion Tbg 61%.
KP Błysk BW - Legion Tbg 0:2