Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC.Benqpool Analni Tatry
Atak1 Tactiek 523
56% Balbezit 44%
36% Spel op eigen helft 64%
31 Doelpogingen 10
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
36.2 gemiddelde waardering 33.7
good Schieten good
good Passen weak
average Verdedigen average


5e minuut.
Alba heeft problemen om de bal te vangen. Pflaum tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Alba is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Menotti zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Alba springt en kopt de bal. Górak heeft problemen om de bal te vangen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

6e minuut.
Daar is Legčević, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Agosta bereikt de bal nog maar net als eerste. Agosta passt de bal in één keer door. Alba bereikt de bal nog maar net als eerste. Alba haalt uit met een fantastische trap. Valleri bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
FC.Benqpool - Analni Tatry 1:0

8e minuut.
Çilli probeert naar een medespeler te passen. Wilk is nu in balbezit. Wilk met een sublieme pass. Thuelsen rent richting de bal. Thuelsen schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
Konkel zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Menotti bereikt de bal nog maar net als eerste. Menotti speelt de bal door. Alba heeft problemen om de bal te vangen. Alba schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Dall`Acqua onderschept slim de pass. Dall`Acqua speelt de bal door. Thuelsen is nu in balbezit. Thuelsen haalt uit met een fantastische trap. Chaburski probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC.Benqpool - Analni Tatry 1:1

15e minuut.
Skrucha speelt de bal door. Konkel bereikt de bal nog maar net als eerste. Konkel speelt de bal door. Alba is nu in balbezit. Alba haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Agosta speelt de bal door. Alba bereikt de bal nog maar net als eerste. Alba draait met de bal, schiet en ... Valleri probeert wanhopig de bal te grijpen. Poziemski probeert de bal met de borst te controleren.
GOOOAAAAAAL!!!
FC.Benqpool - Analni Tatry 2:1

23e minuut.
Mały passt de bal in één keer door. Menotti bereikt de bal nog maar net als eerste. Menotti met een sublieme pass. Agosta is nu in balbezit. Agosta haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

27e minuut.
Alba onderschept slim de pass. Alba geeft de bal voor. Menotti kopt de bal weg. Agosta rent richting de bal. Agosta draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Agosta passt de bal in één keer door. Daar is Menotti, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Menotti speelt de bal door. Klungelig pakt Alba de bal. Alba schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Alba rent richting de bal. Górak verovert de bal door een tackle van achteren. Agosta onderschept slim de pass. Agosta schiet op doel. Pflaum verovert de bal door een tackle van achteren.
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Çilli is nu in balbezit. Alba verovert de bal door een tackle van achteren. Alba speelt de bal door. Agosta rent richting de bal. Agosta schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Wilk met de inworp. Çilli geeft de bal voor. Dall`Acqua bereikt de bal nog maar net als eerste. Dall`Acqua haalt uit met een fantastische trap. Daar is Skrucha, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC.Benqpool 36%, Analni Tatry 64%.
FC.Benqpool - Analni Tatry 2:1

50e minuut.
Żytko passt de bal met de wreef. Menotti probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Górak de bal. Agosta is nu in balbezit. Agosta haalt uit met een fantastische trap. Valleri verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

52e minuut.
Ciupik probeert de bal aan de voet te houden. Menotti rent richting de bal. Menotti geeft een lange en hoge pass. Daar is Alba, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Alba draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC.Benqpool - Analni Tatry 3:1

56e minuut.
Żytko passt de bal in één keer door. Alba bereikt de bal nog maar net als eerste. Alba passt de bal met de wreef. Agosta rent richting de bal. Agosta schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
Na een snelle pass probeert Skrucha de bal onder controle te krijgen. Dall`Acqua bereikt de bal nog maar net als eerste. Legčević is nu in balbezit. Thuelsen bereikt de bal nog maar net als eerste. Thuelsen draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Konkel rent richting de bal. Konkel passt de bal met de wreef. Alba is nu in balbezit. Menotti bereikt de bal nog maar net als eerste. Menotti haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

63e minuut.
Wilk met een snelle inworp. Klungelig pakt Menotti de bal. Menotti passt de bal zonder na te denken. Alba rent richting de bal. Alba haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Pflaum trapt de bal weg. Żytko kopt de bal weg. Alba kan de bal niet met de borst controleren. Alba draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
Menotti kopt de bal weg. Alba rent richting de bal. Daar is Agosta, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Alba is nu in balbezit. Alba haalt uit met een fantastische trap. Valleri verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

68e minuut.
Mały speelt de bal door. Na een snelle pass probeert Skrucha de bal onder controle te krijgen. Thuelsen is nu in balbezit. Thuelsen haalt uit met een fantastische trap. Chaburski probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC.Benqpool - Analni Tatry 3:2

70e minuut.
Żytko met een sublieme pass. Kantanista rent richting de bal. Kantanista geeft de bal voor. Menotti rent richting de bal. Menotti schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
Menotti probeert naar een medespeler te passen. Agosta rent richting de bal. Agosta geeft de bal voor. Alba is nu in balbezit. Alba draait met de bal, schiet en ... Valleri probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

78e minuut.
Daar is Mały, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Thuelsen is nu in balbezit. Thuelsen geeft een hoge lob. Dall`Acqua bereikt de bal nog maar net als eerste. Dall`Acqua schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC.Benqpool - Analni Tatry 3:3

83e minuut.
Legčević geeft een lange en hoge pass. Skrucha probeert naar een medespeler te passen. Dumitraşcu bereikt de bal nog maar net als eerste. Dumitraşcu haalt uit met een fantastische trap. Chaburski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC.Benqpool - Analni Tatry 3:4

85e minuut.
Menotti passt de bal met de wreef. Alba is nu in balbezit. Menotti rent richting de bal. Alba bereikt de bal nog maar net als eerste. Alba schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
Menotti met een sublieme pass. Żytko rent richting de bal. Żytko passt de bal met de wreef. Alba bereikt de bal nog maar net als eerste. Alba haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC.Benqpool 36%, Analni Tatry 64%.
FC.Benqpool - Analni Tatry 3:4