Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Legendarni Wrz Tarnów
5-3-2 deff x1 Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
42% Spel op eigen helft 58%
18 Doelpogingen 2
0 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
51.5 gemiddelde waardering 44.3
very good Schieten adequate
solid Passen good
very good Verdedigen adequate


17e minuut.
Daar is Für, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Für passt de bal in één keer door. Mengüalpoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Mengüalpoğlu haalt uit met een fantastische trap. Počeradský probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Legendarni - Wrz Tarnów 1:0

29e minuut.
Janecký bereikt de bal nog maar net als eerste. Janecký speelt de bal door. Topek speelt de bal door. Kozera is nu in balbezit. Kozera schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Gasparetti passt de bal in één keer door. Kubura rent richting de bal. Kubura met een sublieme pass. Mengüalpoğlu heeft problemen om de bal te vangen. Mengüalpoğlu draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Nazzario rent richting de bal. Für onderschept slim de pass. Für draait met de bal, schiet en ... Počeradský probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Legendarni - Wrz Tarnów 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Legendarni 43%, Wrz Tarnów 57%.
Legendarni - Wrz Tarnów 2:0

46e minuut.
Makstnieks komt het veld opgelopen.

51e minuut.
Makstnieks bereikt de bal nog maar net als eerste. Makstnieks geeft de bal voor. Małek kan de bal niet met de borst controleren. Für is nu in balbezit. Für haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Adames kopt de bal weg. Małek rent richting de bal. Für verovert de bal door een tackle van achteren. Für schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

54e minuut.
Makstnieks bereikt de bal nog maar net als eerste. Makstnieks passt de bal met de wreef. Daar is Für, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Für haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Legendarni - Wrz Tarnów 3:0

57e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Makstnieks zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Mengüalpoğlu is nu in balbezit. Mengüalpoğlu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Legendarni - Wrz Tarnów 4:0

59e minuut.
Lozanov speelt de bal door. Daar is Makstnieks, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Makstnieks geeft de bal voor. Für is nu in balbezit. Für haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
Lozanov probeert naar een medespeler te passen. Mengüalpoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Pietka begaat een overtreding. Pietka krijgt een gele kaart.

88e minuut.
Kubura is nu in balbezit. Topek tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Kubura is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Lozanov zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Mengüalpoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Mengüalpoğlu schiet op doel. Počeradský probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Legendarni 40%, Wrz Tarnów 60%.
Legendarni - Wrz Tarnów 4:0