Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Analni Tatry Legion Tbg
523 Tactiek Majka
45% Balbezit 55%
62% Spel op eigen helft 38%
0 Doelpogingen 25
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 2
34.3 gemiddelde waardering 39.2
redelijk Schieten zeer goed
matig Passen goed
matig Verdedigen zeer goed


3e minuut.
Klungelig pakt Butică de bal. Butică geeft een hoge lob. Wołodyjowski kopt de bal weg. Renaud rent richting de bal. Renaud schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

6e minuut.
Na een snelle pass probeert Renaud de bal onder controle te krijgen. Poziemski onderschept slim de pass. Wołodyjowski is nu in balbezit. Klungelig pakt Wołodyjowski de bal. Wołodyjowski draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

9e minuut.
Çilli met een sublieme pass. Pflaum bereikt de bal nog maar net als eerste. Wołodyjowski verovert de bal door een tackle van achteren. Wołodyjowski haalt uit met een fantastische trap. Valleri probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Analni Tatry - Legion Tbg 0:1

20e minuut.
Klamczyński speelt de bal door. Munkosa bereikt de bal nog maar net als eerste. Munkosa passt de bal zonder na te denken. Renaud bereikt de bal nog maar net als eerste. Renaud haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Zduniec verovert de bal door een tackle van achteren. Zduniec geeft een lange en hoge pass. Wołodyjowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Wołodyjowski draait met de bal, schiet en ... Valleri werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Butică geeft een lange en hoge pass. Daar is Górak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wołodyjowski rent richting de bal. Wołodyjowski draait met de bal, schiet en ... Valleri probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Zduniec bereikt de bal nog maar net als eerste. Zduniec met een sublieme pass. Klamczyński met een sublieme pass. Wołodyjowski is nu in balbezit. Wołodyjowski schiet op doel. Valleri verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

42e minuut.
Renaud rent richting de bal. Renaud passt de bal in één keer door. Wołodyjowski is nu in balbezit. Wołodyjowski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Analni Tatry - Legion Tbg 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Analni Tatry 58%, Legion Tbg 42%.
Analni Tatry - Legion Tbg 0:2

50e minuut.
Daar is Pflaum, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wołodyjowski rent richting de bal. Wołodyjowski passt de bal met de wreef. Renaud is nu in balbezit. Renaud haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

51e minuut.
Daar is Zduniec, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Legčević bereikt de bal nog maar net als eerste. Zduniec onderschept slim de pass. Zduniec passt de bal zonder na te denken. Klamczyński geeft een lange en hoge pass.
GOOOAAAAAAL!!!
Analni Tatry - Legion Tbg 0:3

56e minuut.
Poziemski passt de bal zonder na te denken. Munkosa bereikt de bal nog maar net als eerste. Munkosa passt de bal zonder na te denken. Wołodyjowski rent richting de bal. Wołodyjowski schiet op doel. Valleri probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

59e minuut.
Pflaum is nu in balbezit. Pflaum geeft een lange en hoge pass. Wołodyjowski probeert naar een medespeler te passen. Renaud bereikt de bal nog maar net als eerste. Renaud haalt uit met een fantastische trap. Valleri bokst de bal weg.

62e minuut.
Nagore Arbizu bereikt de bal nog maar net als eerste. Nagore Arbizu geeft de bal voor. Wołodyjowski is nu in balbezit. Wołodyjowski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Analni Tatry - Legion Tbg 0:4

69e minuut.
Dall`Acqua verovert de bal door een tackle van achteren. Klamczyński verovert de bal door een tackle van achteren. Klamczyński geeft een lange en hoge pass. Wołodyjowski rent richting de bal. Wołodyjowski haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Analni Tatry - Legion Tbg 0:5

75e minuut.
Renaud heeft problemen om de bal te vangen. Renaud kopt de bal weg. Wołodyjowski rent richting de bal. Wołodyjowski draait met de bal, schiet en ... Valleri probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Analni Tatry - Legion Tbg 0:6

81e minuut.
Dombóvári speelt de bal door. Klamczyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Munkosa speelt de bal door. Wołodyjowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Wołodyjowski schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

83e minuut.
Dombóvári speelt de bal door. Daar is Klamczyński, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Klamczyński speelt de bal door. Wołodyjowski is nu in balbezit. Wołodyjowski draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Analni Tatry - Legion Tbg 0:7

90e minuut.
Munkosa met een sublieme pass. Zduniec is nu in balbezit. Zduniec geeft een lange en hoge pass. Wołodyjowski rent richting de bal. Wołodyjowski haalt uit met een fantastische trap. Valleri bokst de bal weg. Poziemski kopt de bal weg. Daar is Wołodyjowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wołodyjowski schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Renaud bereikt de bal nog maar net als eerste. Renaud schiet op doel. Valleri verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Analni Tatry - Legion Tbg 0:8

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Analni Tatry 66%, Legion Tbg 34%.
Analni Tatry - Legion Tbg 0:8