Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Legion Tbg Analni Tatry
Majka Tactiek 523
55% Balbezit 45%
40% Spel op eigen helft 60%
32 Doelpogingen 5
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
44.3 gemiddelde waardering 32
uitstekend Schieten goed
redelijk Passen zwak
redelijk Verdedigen zwak


2e minuut.
Dall`Acqua met een snelle inworp. Legčević probeert naar een medespeler te passen. Draszba bereikt de bal nog maar net als eerste. Thuelsen verovert de bal door een tackle van achteren. Thuelsen draait met de bal, schiet en ... Szczotok probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

8e minuut.
Wołodyjowski rent richting de bal. Górak begaat een overtreding. Wołodyjowski raakt geblesseerd tijdens het duel. Gorącawoda zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Wołodyjowski maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
Górak verovert de bal door een tackle van achteren. Munkosa onderschept slim de pass. Munkosa probeert naar een medespeler te passen. Renaud bereikt de bal nog maar net als eerste. Renaud haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Gorącawoda probeert naar een medespeler te passen. Zduniec bereikt de bal nog maar net als eerste. Zduniec geeft de bal voor. Wołodyjowski is nu in balbezit. Wołodyjowski schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Munkosa passt de bal in één keer door. Gorącawoda is nu in balbezit. Gorącawoda probeert naar een medespeler te passen. Renaud rent richting de bal. Renaud draait met de bal, schiet en ... Valleri verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

20e minuut.
Ciupik bereikt de bal nog maar net als eerste. Gorącawoda verovert de bal door een tackle van achteren. Gorącawoda met een sublieme pass. Wołodyjowski rent richting de bal. Wołodyjowski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Legion Tbg - Analni Tatry 1:0

26e minuut.
Butică is nu in balbezit. Butică geeft een hoge lob. Wołodyjowski is nu in balbezit. Wołodyjowski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Legion Tbg - Analni Tatry 2:0

29e minuut.
Renaud bereikt de bal nog maar net als eerste. Renaud passt de bal zonder na te denken. Wołodyjowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Wołodyjowski draait met de bal, schiet en ... Górak probeert de bal aan de voet te houden. De bal vliegt tegen de lat.

34e minuut.
Wołodyjowski onderschept slim de pass. Wołodyjowski passt de bal in één keer door. Munkosa probeert naar een medespeler te passen. Wołodyjowski heeft problemen om de bal te vangen. Wołodyjowski schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Górak rent richting de bal. Renaud onderschept slim de pass. Wołodyjowski is nu in balbezit. Wołodyjowski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Legion Tbg - Analni Tatry 3:0

41e minuut.
Legčević met een sublieme pass. Renaud is nu in balbezit. Renaud geeft de bal voor. Wołodyjowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Wołodyjowski geeft een hoge lob. Valleri probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Klungelig pakt Prihatin de bal. Renaud bereikt de bal nog maar net als eerste. Renaud schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Legion Tbg - Analni Tatry 4:0

45e minuut.
Munkosa passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Wołodyjowski de bal. Renaud is nu in balbezit. Renaud draait met de bal, schiet en ... Valleri maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Legion Tbg - Analni Tatry 5:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Legion Tbg 44%, Analni Tatry 56%.
Legion Tbg - Analni Tatry 5:0

48e minuut.
Gorącawoda kopt de bal weg. Klungelig pakt Renaud de bal. Prihatin bereikt de bal nog maar net als eerste. Renaud onderschept slim de pass. Renaud schiet op doel. Valleri bokst de bal weg. Górak heeft problemen om de bal te vangen. Wołodyjowski rent richting de bal. Wołodyjowski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Legion Tbg - Analni Tatry 6:0

57e minuut.
Gorącawoda verovert de bal door een tackle van achteren. Gorącawoda geeft een hoge lob. Renaud rent richting de bal. Munkosa bereikt de bal nog maar net als eerste. Munkosa draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

60e minuut.
Wołodyjowski verovert de bal door een tackle van achteren. Górak tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Wołodyjowski is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Gorącawoda zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Wołodyjowski springt en kopt de bal. Valleri werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Legion Tbg - Analni Tatry 7:0

61e minuut.
Wołodyjowski onderschept slim de pass. Renaud rent richting de bal. Renaud passt de bal met de wreef. Wołodyjowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Wołodyjowski haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
Daar is Zduniec, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gorącawoda geeft een lange en hoge pass. Wołodyjowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Wołodyjowski draait met de bal, schiet en ... Valleri probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Klungelig pakt Renaud de bal. Renaud haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
Górak heeft problemen om de bal te vangen. Wołodyjowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Wołodyjowski passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Renaud de bal. Renaud haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Zduniec kopt de bal weg. Renaud probeert de bal met de borst te controleren. Munkosa is nu in balbezit. Munkosa geeft de bal voor. Wołodyjowski krijgt zijn hoofd ertegen. Valleri probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

72e minuut.
Munkosa met een sublieme pass. Renaud bereikt de bal nog maar net als eerste. Klungelig pakt Renaud de bal. Renaud draait met de bal, schiet en ... Valleri probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Legion Tbg - Analni Tatry 8:0

76e minuut.
Renaud is nu in balbezit. Renaud passt de bal met de wreef. Wołodyjowski rent richting de bal. Wołodyjowski draait met de bal, schiet en ... Valleri maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.

81e minuut.
Zduniec passt de bal zonder na te denken. Dombóvári speelt de bal door. Renaud rent richting de bal. Renaud haalt uit met een fantastische trap. Valleri probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Legion Tbg - Analni Tatry 9:0

86e minuut.
Wołodyjowski springt en kopt de bal. Wilk bereikt de bal nog maar net als eerste. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Munkosa geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Renaud maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

86e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Gorącawoda geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Renaud rent richting de bal. Renaud haalt uit met een fantastische trap. Valleri werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Legion Tbg 37%, Analni Tatry 63%.
Legion Tbg - Analni Tatry 9:0