Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC.Benqpool KP Błysk BW
Atak1 Tactiek Błysk Taktyka
49% Balbezit 51%
57% Spel op eigen helft 43%
7 Doelpogingen 19
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 1
34.8 gemiddelde waardering 39.1
goed Schieten solide
redelijk Passen matig
matig Verdedigen matig


1e minuut.
Mały geeft een lange en hoge pass. Żytko bereikt de bal nog maar net als eerste. Żytko geeft de bal voor. Alba rent richting de bal. Alba haalt uit met een fantastische trap. Łasocha kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

8e minuut.
Maciesiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Mały rent richting de bal. Maciesiak verovert de bal door een tackle van achteren. Kamaras rent richting de bal. Kamaras schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Daar is Kantanista, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sľuk rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Kantanista. Kantanista krijgt een gele kaart.

24e minuut.
Na een snelle pass probeert Szerszunowicz de bal onder controle te krijgen. Burchacki bereikt de bal nog maar net als eerste. Burchacki geeft een lange en hoge pass. Maciesiak is nu in balbezit. Maciesiak haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Gravdal met de inworp. Burchacki is nu in balbezit. Burchacki speelt de bal door. Kamaras bereikt de bal nog maar net als eerste. Kamaras schiet op doel. Chaburski bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
FC.Benqpool - KP Błysk BW 0:1

30e minuut.
Żytko rent richting de bal. Żytko probeert naar een medespeler te passen. Agosta bereikt de bal nog maar net als eerste. Agosta haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

35e minuut.
Daar is Hamvas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hamvas passt de bal zonder na te denken. Kantanista rent richting de bal. Maciesiak verovert de bal door een tackle van achteren. Maciesiak haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Łasocha trapt de bal weg van het doel. Hamvas is nu in balbezit. Hamvas passt de bal in één keer door. Daar is Maciesiak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Maciesiak schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Sľuk zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Maciesiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Maciesiak draait met de bal, schiet en ... Chaburski probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC.Benqpool - KP Błysk BW 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC.Benqpool 62%, KP Błysk BW 38%.
FC.Benqpool - KP Błysk BW 0:2

50e minuut.
Daleki met een sublieme pass. Burchacki speelt de bal door. Maciesiak controleert de bal met de borst. Maciesiak schiet op doel. Korecki probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

54e minuut.
Mały rent richting de bal. Burchacki verovert de bal door een tackle van achteren. Burchacki met een sublieme pass. Maciesiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Maciesiak draait met de bal, schiet en ... Chaburski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

56e minuut.
Hamvas is nu in balbezit. Hamvas passt de bal zonder na te denken. Burchacki rent richting de bal. Kamaras rent richting de bal. Kamaras schiet op doel. Chaburski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Mały heeft problemen om de bal te vangen. Maciesiak rent richting de bal. Maciesiak draait met de bal, schiet en ... Mały probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
Korecki onderschept slim de pass. Korecki geeft een hoge lob. Gravdal bereikt de bal nog maar net als eerste. Alba verovert de bal door een tackle van achteren. Alba haalt uit met een fantastische trap. Łasocha probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

63e minuut.
Menotti probeert naar een medespeler te passen. Żytko geeft een hoge lob. Passi speelt de bal door. Agosta rent richting de bal. Agosta haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

69e minuut.
Mały passt de bal met de wreef. Menotti bereikt de bal nog maar net als eerste. Menotti passt de bal zonder na te denken. Agosta is nu in balbezit. Agosta schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
Żytko bereikt de bal nog maar net als eerste. Hamvas rent richting de bal. Hamvas passt de bal in één keer door. Maciesiak is nu in balbezit. Maciesiak schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC.Benqpool - KP Błysk BW 0:3

86e minuut.
Passi passt de bal zonder na te denken. Żytko rent richting de bal. Agosta bereikt de bal nog maar net als eerste. Agosta draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC.Benqpool - KP Błysk BW 1:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC.Benqpool 51%, KP Błysk BW 49%.
FC.Benqpool - KP Błysk BW 1:3