Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
KP Błysk BW FC.Benqpool
Błysk Taktyka Tactiek Atak1
57% Balbezit 43%
30% Spel op eigen helft 70%
18 Doelpogingen 2
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
40.3 gemiddelde waardering 33.5
solide Schieten matig
matig Passen matig
goed Verdedigen matig


1e minuut.
Mały rent richting de bal. Rajz onderschept slim de pass. Rajz speelt de bal door. Maciesiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Maciesiak haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

7e minuut.
Hamvas bereikt de bal nog maar net als eerste. Hamvas speelt de bal door. Burchacki probeert naar een medespeler te passen. Maciesiak is nu in balbezit. Maciesiak draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Hamvas passt de bal zonder na te denken. Daleki bereikt de bal nog maar net als eerste. Daleki passt de bal met de wreef. Maciesiak is nu in balbezit. Maciesiak draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Maciesiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Maciesiak geeft een hoge lob. Klungelig pakt Korecki de bal. Rajz onderschept slim de pass. Rajz draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KP Błysk BW 34%, FC.Benqpool 66%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
KP Błysk BW - FC.Benqpool 0:0

53e minuut.
Durmayan is nu in balbezit. Durmayan met een sublieme pass. Rajz bereikt de bal nog maar net als eerste. Rajz draait met de bal, schiet en ... Tabaczyński werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
Renieris probeert naar een medespeler te passen. Hamvas is nu in balbezit. Hamvas probeert naar een medespeler te passen. Rajz is nu in balbezit. Rajz draait met de bal, schiet en ... Tabaczyński probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

69e minuut.
Raščić met een sublieme pass. Hamvas speelt de bal door. Daleki met een sublieme pass. Durmayan bereikt de bal nog maar net als eerste. Durmayan geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

74e minuut.
Gravdal is nu in balbezit. Gravdal geeft de bal voor. Jarzynowski kopt de bal weg. Klungelig pakt Żytko de bal. Żytko draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
Hamvas probeert de bal aan de voet te houden. Agosta is nu in balbezit. Hamvas begaat een overtreding. Hamvas krijgt een gele kaart.

85e minuut.
Burchacki geeft een hoge lob. Daleki kopt de bal weg. Maciesiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Maciesiak schiet op doel. Skrucha probeert de bal aan de voet te houden.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KP Błysk BW 25%, FC.Benqpool 75%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
KP Błysk BW - FC.Benqpool 0:0