Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Wrz Tarnów Rawa Chorzów
Normal Tactiek 442
46% Balbezit 54%
59% Spel op eigen helft 41%
4 Doelpogingen 16
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
44.5 gemiddelde waardering 42.9
goed Schieten solide
goed Passen solide
redelijk Verdedigen solide


5e minuut.
Nilipiuk geeft een lange en hoge pass. Jarzębowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Ivănescu begaat een overtreding. Ivănescu krijgt een gele kaart.

7e minuut.
Jarzębowski met een sublieme pass. Ogaza rent richting de bal. Ogaza passt de bal met de wreef. Kita bereikt de bal nog maar net als eerste. Kita draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Nilipiuk verovert de bal door een tackle van achteren. Nilipiuk probeert naar een medespeler te passen. Ivănescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Ivănescu geeft een hoge lob. Kozera krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Wrz Tarnów - Rawa Chorzów 1:0

27e minuut.
Jarzębowski met een sublieme pass. Palimąka rent richting de bal. Palimąka speelt de bal door. Piruşca bereikt de bal nog maar net als eerste. Piruşca schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Počeradský probeert naar een medespeler te passen. Grądzki kopt de bal weg. Toldo met een sublieme pass. Piruşca is nu in balbezit. Piruşca draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Kita bereikt de bal nog maar net als eerste. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

35e minuut.
Adames onderschept slim de pass. Jarzębowski probeert naar een medespeler te passen. Toldo speelt de bal door. Piruşca bereikt de bal nog maar net als eerste. Piruşca draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

45e minuut.
Toldo geeft een hoge lob. Szarawarski probeert de bal met de borst te controleren. Kita is nu in balbezit. Kita haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Wrz Tarnów - Rawa Chorzów 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Wrz Tarnów 59%, Rawa Chorzów 41%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Wrz Tarnów - Rawa Chorzów 1:1

49e minuut.
Apansız is nu in balbezit. Toldo rent richting de bal. Toldo passt de bal met de wreef. Piruşca is nu in balbezit. Piruşca schiet op doel. Počeradský probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

56e minuut.
Inworp. Michalak komt het veld opgelopen.

56e minuut.
Daar is Topek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jarzębowski rent richting de bal. Jarzębowski passt de bal in één keer door. Michalak is nu in balbezit. Michalak haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
Doeltrap. Manzi komt het veld opgelopen.

63e minuut.
Topek controleert de bal met de borst. Precel is nu in balbezit. Topek onderschept slim de pass. Topek heeft problemen om de bal te vangen. Topek geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Ogaza met een sublieme pass. Michalak rent richting de bal. Toldo probeert naar een medespeler te passen. Kita is nu in balbezit. Kita draait met de bal, schiet en ... Počeradský bokst de bal weg. De bal vliegt tegen de lat.

75e minuut.
Orsa passt de bal in één keer door. Precel met een sublieme pass. Topek heeft problemen om de bal te vangen. Topek geeft de bal voor. Kozera springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
Inworp. Stołeczny komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Wrz Tarnów 60%, Rawa Chorzów 40%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Wrz Tarnów - Rawa Chorzów 1:1