Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Legendarni Bayern München e. V.
Ulepszona 5-3-2 Tactiek opty
57% Balbezit 43%
40% Spel op eigen helft 60%
19 Doelpogingen 7
2 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
48.9 gemiddelde waardering 41.8
solid Schieten good
solid Passen average
solid Verdedigen average


3e minuut.
Bălţeanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Wojdat onderschept slim de pass. Klungelig pakt Wojdat de bal. Wojdat draait met de bal, schiet en ... Skalski probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.

6e minuut.
Czyrak met een sublieme pass. Wojdat is nu in balbezit. Muntenuş verovert de bal door een tackle van achteren. Ziółkowski onderschept slim de pass. Ziółkowski draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

11e minuut.
Paliło passt de bal zonder na te denken. Nică heeft problemen om de bal te vangen. Nică passt de bal zonder na te denken. Mengüalpoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Mengüalpoğlu schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Für is nu in balbezit. Für draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Legendarni - Bayern München e. V. 1:0

14e minuut.
Żemojtel is nu in balbezit. Für onderschept slim de pass. Für passt de bal met de wreef. Mengüalpoğlu rent richting de bal. Mengüalpoğlu schiet op doel. Ejtminowicz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

15e minuut.
Klungelig pakt Kubura de bal. Kubura geeft een hoge lob. Malkus-Juszczyk kopt de bal weg. Mengüalpoğlu heeft problemen om de bal te vangen. Mengüalpoğlu schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Malkus-Juszczyk kopt de bal weg. Żurek probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Für rent richting de bal. Für haalt uit met een fantastische trap. Ejtminowicz probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Legendarni - Bayern München e. V. 2:0

35e minuut.
Für verovert de bal door een tackle van achteren. Für probeert naar een medespeler te passen. Mengüalpoğlu rent richting de bal. Mengüalpoğlu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Legendarni - Bayern München e. V. 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Legendarni 41%, Bayern München e. V. 59%.
Legendarni - Bayern München e. V. 3:0

46e minuut.
Für kopt de bal weg. Lozanov is nu in balbezit. Lozanov geeft een lange en hoge pass. Für is nu in balbezit. Für schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

49e minuut.
Bălţeanu probeert naar een medespeler te passen. Nică bereikt de bal nog maar net als eerste. Nică probeert naar een medespeler te passen. Mengüalpoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Mengüalpoğlu draait met de bal, schiet en ... Ejtminowicz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

63e minuut.
Mengüalpoğlu is nu in balbezit. Döbrögi begaat een overtreding. Mengüalpoğlu is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Mengüalpoğlu zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Für heeft problemen om de bal te vangen. Żemojtel rent richting de bal. Für onderschept slim de pass. Für schiet op doel. Ejtminowicz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

70e minuut.
Inworp. Makstnieks komt het veld opgelopen.

77e minuut.
Czyrak kopt de bal weg. Kubura bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Żemojtel zijn tegenspeler op de grond. Kubura is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De afstand naar het doel is niet zo groot. Mengüalpoğlu neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
Wojdat rent richting de bal. Barchesi onderschept slim de pass. Barchesi probeert naar een medespeler te passen. Makstnieks rent richting de bal. Makstnieks haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
Doszko is nu in balbezit. Lozanov verovert de bal door een tackle van achteren. Lozanov speelt de bal door. Für rent richting de bal. Für haalt uit met een fantastische trap. Ejtminowicz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Mengüalpoğlu is nu in balbezit. Mengüalpoğlu draait met de bal, schiet en ... Ejtminowicz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Legendarni 38%, Bayern München e. V. 62%.
Legendarni - Bayern München e. V. 3:0